WordPress - Avanceret udvikling af både corporate websites, webshop og systemer

Vi har været enormt glade for WordPress som CMS i mere end 6 år. WordPress er den platform vi har udviklet langt flest sites, systemer og endda apps med. WordPress er langt det mest udbredte CMS i verden, hvorfor det er relativt nemt at finde både udviklere, løsninger på eventuelle problemer og anerkendte og bredt anvendte plugins. Vores eget website, html24.dk, er naturligvis også baseret på WordPress.

Skal du bruge et WordPress site? Vi kan levere!

WordPress er uden tvivl et af de førende CMS’er (Content Management System) på markedet i dag, og det er med god grund. Hos HTML24 er vi eksperter i WordPress, og har leveret et væld af sites baseret på WordPress. Vi er et professionelt team med mere end 25 medarbejdere, som har mange års erfaring med udvikling af IT-løsninger. Vi bygger dit nye site fra bunden og skræddersyr systemet til dine behov.

Vi har en lang historik med alt fra fuldt automatiserede webshops til

Skal dit nye system udvikles i WordPress?

Vi bliver ofte spurgt om WordPress nu også er det rigtige valg, når det kommer til CMS. I virkeligheden kan vi ikke afgøre det for dig, men hvis man kaster et blik på de referencer WordPress har, taler det nærmest for sig selv.

Man finder flere Fortune 500 firmaer blandt deres kunder, end ved noget tilsvarende CMS.

WordPress er en solid løsning til alt fra websites til portaler eller webshops.

Hvordan er WordPress bygget?

WordPress er baseret på PHP, hvilket er HTML24s foretrukne programmeringssprog. Vi udvikler bl.a. løsninger i PHP og frameworket Symfony, som nemt kan integreres med et site baseret på WordPress. Det vigtigste når du vurderer dit valg af Content Management System er, efter vores mening, hverken framework, programmeringssprog eller noget andet teknisk. Vi mener du skal tænke over dine forretningsmæssige behov og tage beslutningen på dén baggrund.

Dine behov

Så hvad er dine behov? Hos HTML24 er vi specialister i WordPress integration. Leder du efter et stort fuldt integreret forretningskritisk system som har tilknyttet en kæmpe B2C eller B2B webshop?
Eller leder du måske efter en mere simpel og elegant hjemmeside som dem vi lavede for f.eks.
Knud Højgaard Fonden og Augustinus Fonden?

Uanset hvad, kan du kontakte os for en snak din forretning, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Bo

Kort sagt: Vi elsker WordPress sites!

Hvis du vil have dit WordPress site op at køre med det samme, skal du tage kontakt til os. Vores adm. dir. Bo Møller sidder klar til en snak!

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.