Wordpress WooCommerce opsætning og integration

WooCommerce er uden tvivl en af de mest populære e-commerce løsninger til WordPress og med god grund! Hvis du er fan af WooCommerce og gerne vil have det som en del af din WordPress webshop, så er du kommet til det rette sted.

WooCommerce – Brugervenligt og solidt WordPress e-commerce

WooCommerce er en solid udvidelse til WordPress. Det er simpelt at bruge og simpelt at sætte op. Det fungerer med alle de mest brugte betalingsplatforme, f.eks. PayPal, ePay, Stripe og mange, mange andre.

Uanset om du har en mindre eller en kolossal webshop, så er WooCommerce et rigtigt stærkt valg.

Ud med besværligt dobbeltarbejde

Om du bruger et ERP som Microsoft Dynamics Nav, Ax, eller C5, eller om du bruger e-conomic eller SAP, så kan vi få WooCommerce til at tale med dem; en investering som hurtigt vil give pote.

Hos HTML24 specialiserer vi os i systemintegrationer, og særligt mellem webshops og ERP-, CRM-, lager- og mange andre systemer, og har leveret webshops, integrationer og andre forretningskritiske systemer til en lang række glade kunder.

Her iblandt er vi meget stolte over de sites og integrationer vi lavede for GA-Import A/S, DONG Energy A/S, Slagter Lund, Håndværker.dk og mange andre.

Vi anbefaler altid at få lavet en fuld integration, så alt kører automatisk. Disse integrationer udvikler vi mellem WooCommerce’s API og dine økonomiske og administrative systemer. Du slipper for dobbeltarbejde, slipper for at hyre en ekstra bogholder, slipper for at skulle indtaste og dobbelttjekke lagerstatus osv.

Vil du vide mere om integration, og hvordan det konkret skaber værdi for din virksomhed? Se videoen herunder.

 

Kort og godt

  • Fuldt automatiseret
  • Automatisk bogføring
  • Ekstremt nemt at bruge
  • Minimer omkostninger
  • Minimer menneskelige fejl.

Synes du det lyder godt? Så giv os et kald, og sammen finder vi den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

Bo

Bo Møller sidder klar til at tage en snak om din webshop og hvordan vi kan hjælpe dig.

Giv ham et kald eller send ham en mail!

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.