Fuldt integrerede og automatiserede webshops tilpasset din virksomhed og dine behov

Uanset om du sværger til WordPress eller Umbraco, WooCommerce eller e-conomic, Microsoft Dynamic Nav, C5 eller Ax, så er du kommet til det rette sted! Hos HTML24 står 25+ mand høj, klar til at udvikle din nye webshop. Vi er super skarpe til HTML5 & CSS3, jQuery og Angular og integration med eksterne systemer gennem API’er eller webservices. Vores kode er smuk, effektiv og elegant, så det er ik’ for sjov at vi har arbejdet med kunder som Novo Nordisk, GA-Import A/S, Miinto, Lotto og Grundfos!

html24-team

Fuldt integreret – fuldt automatiseret

Forestil dig en B2C eller B2B virksomhed, som ønsker at få lavet en ny webshop og som ønsker at integrere hele sin forretning digitalt. Lad os kalde lederen af virksomhedens leder Morten. Morten ønsker at alt, for så vidt som muligt, bliver automatiseret og digitaliseret, så han kan bruge sin tid på mere værdifulde ting.

Han har brug for et Responsive website, som ser topmoderne ud og som matcher virksomhedens image. Den kan vi snildt lave!

Uanset hvilken kombination af CMS og økonomisystem Morten bruger, kan vi få dem integreret og få dem til at tale sammen. Dette gør vi bla. af vores unikke integrationssystem KOEBT.

Kort sagt, når kunderne bestiller varer på nettet, bliver bestillingen helt automatisk godkendt behandlet i både lager- og økonomisystem, hvorefter webshoppen opdateres med ny lagerstatus.

Morten skal derfor ikke længere spilde oceaner af sin tid på at klikke rundt i lager-, CRM- og økonomisystem.

Hvordan fungerer og hvordan skaber de værdi for din virksomhed? Se denne video herunder:

… Og ind med det nye

Morten har B2B sælgere tilknyttet. De har som mange andre, været vant til at udfylde et ark papir med kundernes ordrer. Papiret skulle så videre i systemet til økonomifolk, lagerfolk osv. Det er en langsommelig process med stor risko for menneskelige fejl. Heldigvis for Morten, har HTML24 udviklet en iPad App for grossister til at afhjælpe dette problem. Den er selvfølgelig fuldt integreret i resten af systemet, så Morten elsker den!

HTML24 har udviklet lign system for bl.a. F&H of Scandinavia og GA-Import A/S. Om denne fulde løsning fortæller Direktør for GA-Import A/S, Henrik Pedersen:

Vi bruger iPad app’en til alle vores sælgere, som så slipper for at have brochurer med ud til kunderne. Det sparer os for omkostningerne til brochurer og sikrer at sælgerne altid har det nyeste materiale. Derudover kører vi med en fuldt integreret B2B webshop hos HTML24. Det betyder at alle ordrer automatisk ryger ind i vores økonomisystem.

black-smith

Forretningsmæssigt klogt

Fordelene ved en fuldt integreret webshop, udviklet fra bunden, er utallige. Men lad os forsøge at opridse nogle af dem.

  • Stabilt – HTML24’s produkter er som smedet i stål. De virker og downtime er ekstremt lav.
  • Skræddersyet til dine behov.
  • Vanvittigt nemt at bruge, vedligeholde og bygge videre på.
  • Håndtér ordrer, økonomi, lager ét sted, alt synkroniseres automatisk.
  • Tidsbesparende – Du slipper for timers busywork hver dag.
  • Minimer menneskelige fejl – Systemerne taler fuldstændigt sammen.

Morten er smart.

Vær som Morten (og de over 550 glade kunder vi har hjulpet).

Vores cases

Vi er stolte af at have lavet responsive websites for et væld af glade kunder, så som f.eks.

Til disse har vi arbejdet med adskillige forskellige CMS’er og kodesprog, alt efter kundens ønsker og projekt. Så om du er fan af WordPress, Umbraco eller Joomla, sværger til PHP eller HTML5 og CCS3, så klarer vi den!

Leder du efter en nyt smukt responsive website eller måske en webshop? Så giv os et kald, og lad os sammen skræddersy dit nye site!

 

Bo

Bo Møller sidder klar til at tage en snak om din projekt og hvordan vi kan hjælpe dig.

Giv ham et kald eller send ham en mail!

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.