Umbraco CMS – Fantastisk dansk Open Source CMS

Vi er store tilhængere af open source platforme af flere årsager. Dog primært fordi det giver forretningsmæssigt fantastisk mening, at anvende en bredt understøttet platform. Med Umbraco CMS får man en platform med et hav af danske udviklere, en god base af dokumentation og på samme tid et godt og intuitivt interface. Vi har arbejdet med Umbraco siden 2012 og er glade for platformen.

Vi udvikler websites i Umbraco CMS med lynets hast!

Hos HTML24 fokuserer vi ikke på farvelade og marketing. Til gengæld er vi fantastiske til at kode – og vi tør råbe højt om det. Umbraco CMS er vores hjemmebane, og vi elsker at arbejde med fede .NET løsninger baseret på Umbraco.

Vi er i dag leverandør til mere end et hav af kommuner, institutioner og virksomheder i bl.a. Danmark, og leverer .NET kode hver dag – bl.a. til Umbraco.

Vi er skarpe til frontenduvikling (HTML5/CSS3, jQuery og gammeldags udvikling i XHTML) og backendkode i .NET. Vi har intet problem med at være usynlig underleverandør, men vi er selvfølgelig også stolte når vi får lov til at vise vores spændende cases frem.

Forretningskritiske systemer

I HTML24 har vi brugt meget tid på at sætte os ind i bl.a. Umbraco, og arbejder i dag for adskillige kunder med netop dette CMS.

Vi er særligt stolte af vores evne til at fuldt integrere forretningskritiske systemer. Vi har udviklet vores helt eget integrationssystem KOEBT, som fungerer som centralt bindeled i integrationsprojekter. Kort sagt, får vi din webshop til at tale sammen med både dit økonomi-/ ERP system, dit lagersystem, CRM, telefon, iPad og nyligst printer.

Se nogle af vores Umbraco-cases på projekter siden. F.eks. Danske Vandværker eller GA-Import A/S, som begge har fået udviklet nogle teknisk tunge systemer baseret på Umbraco.

Hvordan fungerer det konkret?

Vi sætter alt op præcis som du eller din kunde ønsker det, og skriver gerne dokumentation i f.eks. PDF eller Google Docs som kan bruges når Umbraco websitet skal overleveres til redaktører eller andre som skal anvende systemet. Skriv til os info@html24.dk eller ring til os på 4241 6160 – hvis du vil i gang i dag.

Er Umbraco CMS det rigtige valg?

Umbraco CMS er vokset heftigt de sidste 3-4 år, og er i dag langt det største dansk udviklede Open Source CMS på .NET platformen. Systemet er fantastisk til udvikling af større websites, og der er et ufattelig godt community omkring systemet. Det er dog ikke altid det rigtige valg, men det er vi selvfølgelig meget interesserede i at snakke med dig eller din kunde om.

Så giv os et kald, og så finder vi sammen ud af, hvilken løsning som er bedst for dig og din virksomhed!

Bo

Vores Head of Account Management, Rasmus, er klar til at hjælpe med alle projekter vedrørende Umbraco CMS.

Kontakt Rasmus i dag på e-mail eller telefon.

+45 53626063

ras@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.