uCommerce for Sitecore og Umbraco - opsætning og integration

Det dansk udviklede uCommerce er utroligt populært, og med god grund. Systemet kan bruges af både store og små virksomheder, og til både B2B og B2C, og bliver brugt af alt fra Faber-Castell, til Heinz til Røde Kors og tonsvis af andre virksomheder. Hos HTML24 specialiserer vi os i opsætning og ikke mindst integration mellem uCommerce og dine andre forretningskritiske systemer.

Minimér omkostninger ved dine salg

Enhver virksomhed holder af salg. Jo flere salg, des bedre. Men salg fører, som du ved, en masse manuel arbejde med. Udskrivning af faktura, manuel indtastning af ordrer i økonomisystemerne, opdatering af lager osv. Det koster tid og penge. Tid og penge som nemt kunne være brugt andre steder.

Vi har altid din situation og din forretning for øje når vi udvikler projekter. Vi kender til smerten ved at se revisorerens lønseddel, eller ved at være fanget på kontoret, fordi salgene manuelt skal tastes fra det ene system til det andet til det tredje. Dette findes der heldigvis en løsning på.

Automatisk bogføring med uCommerce

Vi udfører integrationsløsninger mellem din webshops uCommerce og dine økonomi-, lager- og kundesystemer, ja selv din printer. Når kunden foretager et køb på din webshop, vil alle systemer blive opdateret og synkroniseret. og din webshop viser med det samme, om en vare er udsolgt.

Om du bruger Sitecore eller Umbraco i sammenspil med dit uCommerce, og om du har Microsoft Dynamics Nav, Ax, eller C5, eller om du bruger e-conomic eller SAP, så får vi systemerne til at tale sammen.

Typisk oplever man, som vækstende virksomhed, at webshoppen har svært ved at holde til presset fra alle de mange salg. Vi udvikler naturligvis vores løsninger, så de er skalerbare, og nemt kan tilpasses mængden af kunder du har.

I denne video fortæller vi hvad integrationer er, og hvordan de skaber værdi for din virksomhed. Se med herunder:

 

Sådanne integrationer har bygget for en lang række kunder, heriblandt F&H of Scandinavia, GA-Import A/S, DONG Energy A/S, Slagter Lund, Håndværker.dk og mange andre.

Kontakt os herunder og lad os hjælpe dig med dit uCommerce projekt.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Han sidder klar til at finde den perfekte løsning til dig!

Giv ham et kald eller skriv ham en mail!

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.