Enterprise webshop i Sitecore CMS. Automatisk markedsføring og bogholderi

HTML24 er et teknisk digital bureau, som er eksperter i webudvikling. Vi udvikler i en lang række CMS'er og er certificeret i Sitecore. Sitecore er fortsat et anerkendt CMS, og er CMS'et bag websites for bl.a LEO Pharma, Tivoli og YouSee.

Muligheder med Sitecore

Sitecore CMS’et (Content Management System) egner sig særligt til webshops, og giver muligheder for at tilpasse sitet, nøjagtigt efter dine behov og ønsker. Som CMS til webshops i kører det typisk i samspil med f.eks. e-commerce systemerne Sitecore Commerce eller uCommerce.

Det vigtigste for os, er at udvikle et site som passer dig og din virksomhed. Vi er certificerede i Sitecore og stræber altid efter perfektion, og stopper ikke før vi når det. Det er sikkert også derfor netop vi, er blevet valgt til at lave opgaver for virksomheder som f.eks. BUPL, HOD, Rigshospitalet, DONG Energy A/S, Unity Technologies, GA-Import, Telia, F&H of Scandinavia og et væld af glade kunder.

Vores ekspertise ligger indenfor udvikling af websites fra bunden, og særligt indenfor SAP integration og integration af Microsoft Dynamics Nav, Ax og C5, samt andre ERP-/Økonomi- og CRM-systemer.

Kend dine kunder

En af de væsentligste dele af Sitecore, og en af de væsentligste grunde til det er så populært, er Sitecores OMS (Online Marketing Suite), som nemt og brugervenligt giver dig data om dine kunders/besøgendes adfærd på dit site.

Sitecore kan, vha. deres omnichannel-automatisering, automatisk opsnappe hver interaktion dine besøgende har haft med dit brand (mails, Facebook, website mm.). Der opsamles data i realtid og sammenlignes med tidligere data, og derfra oprettes unikke kundeprofiler i backend-databasen. Systemet kalder de Sitecore Experience Platform.  Systemet gør det således nemt, at arbejde med kontekstuel marketing.

Kort og godt

Sagt med andre ord, Sitecore tillader dig, nemt og overskueligt, at følge hvordan dine kunder bevæger sig rundt fra side til side. På baggrund af analyse af den data, giver Sitecore automatisk kunden en skræddersyet oplevelse, på baggrund af kundens adfærd.

Som bekendt: Jo bedre brugeroplevelse og jo mere nøjagtig markedsføring, desto mere salg og penge i kassen.

  • Din e-handel kan skræddersys efter dine behov
  • Analyseværktøjer og 360° billede af kunden
  • Kontekstuel Marketing
  • Skalerbar – Sitecore kan nemt håndtere store ændringer
  • Integration mellem site og dine CRM- og ERP-/økonomisystemer

Vi glæder os meget til at høre dine planer. Giv os et kald, og sammen finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Han ser frem til at hjælpe dig med Sitecore visioner.

Giv ham et kald, eller skriv ham en mail.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.