SAP Integration - Business One, ByDesign, HANA m. fl.

Hos HTML24 udfører vi integration mellem dit website, webapp, webshop og alle SAP's systemer. Om du og din virksomhed bruger SAP Business One, ByDesign, HANA eller et af de mange andre SAP systemer, så kan vi få dem til at tale sammen.

Hvorfor SAP integration?

SAP er utvivlsomt en af de tungeste på markedet hvad angår enterprise ERP, Data og CRM systemer. Deres systemer bliver brugt af store virksomheder verden over.
Dog taler SAPs systemer ikke pr. automatik sammen med diverse webapps og webshops. Derfor sker flere dele af informationsudvekslingen manuelt og dét koster mandetimer. Det er dér vores ekspertise indenfor integration kommer ind i billedet.

Forretningsmæssig god idé

Vi er et digitalt bureau, som udvikler websites og webshops fra bunden, i dit foretrukne CMS og sørger naturligvis for at dit nye site bliver fuldt integreret med dit SAP system. Dit website vil således altid være up-to-date med kundeinformationer og produkternes lagerstatus, priser, tilbud etc. Vi udfører desuden også integrationer på eksisterende sites.

Forfrem dine medarbejdere

Dit site kører således fuldstændig automatisk.  Måske får du endda mulighed for at forfremme en bogholder eller to, da de kan spares væk fra nuværende stilling.
Det kan de, da eksempelvis din vareliste/produktoversigt nu opdateres automatisk, og dine salg og fakturaer automatisk bliver bogført og udsendt. Alt dette er muligt med en SAP integration!

Simplificeret

Ingen virksomhed har nøjagtig samme opsætning. Der findes tusindvis af kombinationer af brugen af CMS, ERP, CSM og datasystemer. Derfor afholdes typisk en workshop, hvor vi sammen finder dig den løsning som passer bedst. Vi har endnu ikke fået en integrationsopgave, som vi ikke har kunne løse til UG.

Vi har bl.a. udført store integrationer for virksomheder som Danske Vandværker, AlmenIndkøb, GA-Import A/S, F&H of Scandinavia og mange flere.

Hvordan skaber integration værdi for din virksomhed? Se med herunder:

 

Du skal integrere dine systemer fordi

  • God investering – Investeringen i fuldt integreret IT betaler sig
  • Brug dine ressourcer fornuftigt
  • Udskift menneskelige aktører og minimer menneskelige fejl
  • Minimer dobbeltarbejde og administrativt arbejde efter integrationen
  • Udskift forhistorisk teknologi

Hvordan?

HTML24’s integrationer er baseret på vores unikke integrationssystem KOEBT. KOEBT er altomfavnende og fungerer som centralt bindeled mellem alle dine systemer. Give os et kald, så vi kan tage en snak om din virksomhed, dine systemer og dine visioner.

Bo

Rasmus er vores Head of Account Management og holder meget af at arbejde med integrationsløsninger. Han sidder klar til at tage en snak om dine SAP integrationer.

Så giv ham et kald, eller send ham en mail!

+45 53626063

ras@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.