Quest for results

Code is my weapon
Problems are my prey
Results are my quest

Html24 Careers

Dine drømme er vores projekt

Indrømmet. Vi er sådan nogle, der kan blive begejstrede over god kode. Men vi ved godt, at koden kun er interessant, hvis den gør en forskel for din forretning. Derfor er vores mål altid at bygge digitale projekter, der tager afsæt i din forretningsstrategi og hjælper dig til at skabe resultater.

Uanset om det handler om en avanceret integration mellem webshop og ERP, en automatisering af manuelle processer eller pixel perfect frontend-udvikling til et corporate website.

Hvis du kan tænke det, kan vi bygge det.

Scroll for at se vores typiske proces forklaret.

vi mødes

Fremmede mødes

Kursen skal udstikkes, så vi mødes og afstemmer forventninger, så vi kan afgøre, hvordan vi kan hjælpe jer til at nå jeres mål.
aftalen

Destinationen udpeges

Sammen sætter vi rammer for projektet og finder ud af, hvilken destination vi skal rejse mod. Vi rådgiver jer, og sammen får vi defineret projektet.
projektstart

Vi sætter sejl

Når I har sagt ”go” til projektplan og budgetramme, starter projektet. Om det varer få timer eller flere måneder afhænger helt af projektets karakter.
Udvikling og problemløsning

Problemerne knuses

Vi bekæmper alle de problemstillinger, vi måtte møde på vejen. Med over 1.000 fuldførte projekter bag os, har vi sandsynligvis allerede løst problemet flere gange før.
aflevering

Ankomst i sikker havn

Når vi har testet internt, afleverer vi til jer. I skal forvente, der stadig kan være småfejl eller misforståelser. Herudover kan I have fået nye idéer. I skal nu bruge en periode på at udfærdige en liste af tilføjelser og rettelser. Herefter udvikler vi igen og fortsætter ping/pong til vi er i mål.
Tid til evaluering

Hvad lærte vi på rejsen?

Efter retteomgange og problemløsning er vi færdige. Vi har forhåbentligt lært en masse under projektet. Både om jer, os selv, projektet og rent teknisk. Vi sørger for at reflektere over forløbet og notere hvad vi har fået med undervejs. Både af positiv og negativ karaktér.
aflevering

Næste rejse venter

Projektet er nu afsluttet, og I er glade - og det samme er vi. Næste rejse venter i horisonten. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Vi har været på et hav af rejser med spændende kunder

Dem vi knuser udfordringer for

Vi kan bygge stort set alt, der er digitalt, og derfor er vores kundekreds gennem årene blevet både bred og stor. Der er dog tre grupper, vi har særlig god erfaring med at hjælpe:

+45 4241 6160. Ring, så hjælper vi også dig sikkert igennem det digital landskab.

Grossister og e-købmænd

Vi har hjulpet flere grossister med at optimere og digitalisere deres salgsproces, så de har kunnet spare ressourcer ved at skære arbejdsgange væk, der tilførte minimal værdi. Se bl.a. vores cases fra GA-Import A/S eller F&H of Scandinavia.

ERP-virksomheder

Integration af forretningskritiske systemer er HTML24s speciale, og ofte er ERP-systemet det hjerte, som andre systemer skal forbindes med. Vi er gode til at hjælpe ERP-virksomheder med at sikre, at deres kunder får mest mulig værdi ud af ERP-systemet.

Store virksomheder og organisationer

Vi er vant til at arbejde med store organisationer og institutioner. Se bare vores cases fra bl.a. DONG Energy, Voldgiftsinstituttet eller Telia. Vi bliver oftest hyret på baggrund af vores meget kvalificerede forretnings- og rådgiver-team i kombination med den stærke tekniske profil vi har som digitalbureau.