Integrer Dynamics NAV med alle dine andre systemer

Hos HTML24 har vi specialiseret os i bl. a. Microsoft Dynamics-integrationer, men vi går gerne skridtet videre og integrere hele din virksomhed. Vi har udført store NAV-integrationer for f.eks. Advokatfirmaet NJORD Lawfirm, GA-Import A/S og Danske Vandværker. Vi lever og ånder for NAV-integrationer, og vi har en hel del erfaring med dem.

Skab overblik og gør processerne i din forretning nemmere med en NAV integration

Ingen elsker dobbeltarbejde. Derfor kan du med fordel overveje at integrere Dynamics NAV med dine andre systemer. Det sparer dig for en masse tid, sikrer overblik over økonomien og forsimpler processerne i din forretning.

Integrationer effektiviserer ikke blot virksomheden, men sikrer at kunder altid får en korrekt faktura ved handler, og at bogholderiet på tværs af alle systemer, altid er opdateret.

Vi har stået bag en lang række komplette integrationer af forretningskritiske systemer, og er meget stolte af at vores mange succesfulde kundecases!

Integrationsprojekter er altid forskellige, særligt ved de højt-specialiserede og komplekse NAV-løsninger. Men det bør understreges, at vi har endnu ikke fået en NAV-opgave, vi ikke kunne løse!

Fordele ved integration

  • Automatisér processer
  • Færre menneskelige fejl
  • Sikring af ensartet data
  • Mindre information skal vedligeholdes
  • Simplere ordreproces
  • Optimal lager- og logistikstyring
  • Nemmere fakturering af kunder
  • Mindre risiko for fejl ved overførsel af data
  • Nemmere at skalere salget

Hvad er en integration, hvordan ser vores integrationer ud og hvordan skaber de værdi for din virksomhed? Se med herunder:

 

Lidt om os

Hos HTML24 specialiserer vi os i integrationer. Vi står for integrationsløsninger hos flere store virksomheder, eksempelvis BC Hospitality Group A/S, Ny Carlsberg Glyptotek, Rigsarkivet og BUPL Forbundskontoret.

Vi har endnu ikke fundet to systemer, som vi ikke har kunne integrere.

Der er desværre ikke nok plads, på denne lille side, til at tale om kompleksiteten af vores integrationsløsninger, så kontakt os herunder og lad os tage en samtale.

Bo

Bo Møller er adm. dir. hos HTML24 og har arbejdet med et utal af NAV-projekter.

Kontakt ham på telefon eller e-mail. Han er altid klar til at hjælpe.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.