Forbind Modulus med resten af fagforeningens systemer

En integration mellem Modulus' systemer (f.eks. DMS) og fagforeningens resterende systemer er ikke til at tage fejl af. Integrationen sænker sagsbehandlingstiden, sikrer ensartet data og giver et langt mere brugervenligt flow.

Lad ikke Modulus stå alene

Modulus bruges af størstedelen af a-kasser.

Systemet har vist sig vældigt brugbart, da det nedsætter sagsbehandlingstiden betydeligt og strømliner fagforeningens interne processer.

Modulus er utvivlsomt et ganske effektivt redskab for fagforeninger og a-kasser. Men systemet står dog alene, og dets potentiale bliver sjældent fuldt udnyttet.

Derfor anbefales det, at man tager det næste skridt, og forbinder (integrerer) Modulus med fagforeningens/a-kassens resterende systemer.

BUPL tog næste skridt

For BUPL udviklede vi en integration med Modulus DMS. Vi forbandt, med andre ord, BUPL’s Modulus med deres online medlemsplatform, således medlemmerne kan udfylde blanketter direkte fra websitet. Integrationen tillod desuden HTML24 at lave et flot specialbygget design til Modulus, som følger BUPL’s visuelle identitet.

For at kunne udfylde nogle blanketter, er det lovpligtigt at verificere sig gennem NemID. For at skåne brugeren for unødvendig og overdrevent NemID-brug udviklede vi en særlig løsning i samarbejde med NetCompany – En single sign-on løsning, med NemID-integration mellem websitet og NetCompany’s login-systemer.

Konkret fungerer flowet nu således. Første gang brugeren logger ind i systemet, skal brugeren verificere sig med NemID. For fremtiden skal brugeren aldrig igen røre sit NemID, men skal blot logge ind med sit ønskede brugernavn og password.

Integrationer er vores ekspertise

Vi har udviklet systemintegrationer for et utal af organisationer. Se i denne video, hvordan vi gør:

Resultatet?

Det er blevet langt nemmere for medlemmer at udfylde og finde blanketter. Alt samlet på ét sted med single sign-on, således medlemmerne kun skal logge på én gang.

Blandt fordelene ved disse integrationer er:

  • Nemmere, mere overskueligt flow for medlemmer
  • Hurtigere sagsbehandling
  • Langt højere brugervenlighed
  • Mindre supporttid
  • Specialdesignet front-end

Foruden BUPL udvikler vi løsninger for fagforeningerne HOD og CS.

Kontakt os herunder, og lad os integrere jeres Modulus med resten af jeres systemer.

Bo

Bo Møller er Adm. Dir. i HTML24.

Kontakt ham og få en samtale om hvordan vi kan optimere jeres fagforening gennem vores IT-løsninger.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.