Frontend udvikling i JavaScript, jQuery, HTML5 og CSS
Stilrene, elegante og smarte websites

Der har over de seneste år været en eksplosion i design mulighederne i websites. Websites bliver i evigt stigende grad, designet til at være levende og dynamiske. Det har vi langt hen af vejen JavaScript at takke for. Sammen med HTML 5, CSS 3 og jQuery, giver JavaScript os nogle helt fantastiske muligheder for webudvikling.

Moderne JavaScript frontend

Der har over de seneste år været en eksplosion i design mulighederne i websites. Websites bliver i evigt stigende grad, designet til at være levende og dynamiske. Det har vi langt hen af vejen JavaScript at takke for. Sammen med HTML5, CSS3 og jQuery, giver JavaScript os nogle helt fantastiske muligheder for webudvikling.

Stort set alle moderne hjemmesider benytter sig af JavaScript. JavaScript er, kort sagt, redskabet som tillader os webudviklere, at puste liv i dit website. Du kender med sikkerhed allerede en masse af funktionerne. f.eks. et felt på en webshop med “køber du inden 20 min. 43 sek, får du fri fragt”, eller et chatvindue som giver kunden mulighed for at chatte med en medarbejder.

Et andet konkret eksempel på god frontend udvikling, finder du på vores mantra side, her ser du hvordan sitet glidende opstår for øjnene af dig, som du kører længere ned på sitet. Dette lader sig gøre, takket være bl.a. JavaScript og jQuery. Vores eget site, og de fleste vi udvikler, udvikles i WordPress CMS’et, men vi er desuden eksperter i CMS’er som Umbraco, og Drupal

Hvem er vi?

Vi har bl. a. leveret super flotte og stabile websites for DONG Energy A/S, Slagter Lund, L’Oréal Redken.dk, NJORD Lawfirm, Grøn Koncert, og et væld af mange, mange andre. Vores websites udvikles naturligvis altid efter dine ønsker og efter mobile first princippet. Så med mindre du ønsker andet, udvikler vi dit fremtidige website så det er reponsive og virker på kryds af alle platforme (f.eks. PC, iPhone, Android, iOS)

  • Dynamisk og levende
  • Cross-platform – fungerer på kryds af alle platforme
  • Skræddersyet til dig og dine behov
  • Uendelige kreative designmuligheder

Leder du efter en JavaScript udvikler til dit nye website, webshop eller leder du efter hjælp til assistance i forbindelse med din jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML eller Node.JS, så giv os et kald og lad os finde en løsning sammen.

 

Bo

Rasmus sidder klar til at hjælpe dig med at få løst dit projekt, eller bare tage en hyggelig snak om Javascript, jQuery og Angular.

Giv ham et kald. Sammen løser vi problemet.

+45 53626063

ras@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.