Udviking af og integration med FMK - Fælles Medicinkort

FMK bruges af et væld af sundhedsfaglige institutter og virksomheder, og af samtlige sundhedsprofessionelle landet over. Ved at forbinde (integrere) FMK med resten af jeres systemer, kan I spare enorme mængder tid og ressourcer.

FMK – Udfordringen

I FMK’s databaser ligger som bekendt, tonsvis af personfølsomme sundhedsdata. FMK er som udgangspunkt et fantastisk redskab, dog kan FMK til tider være langsomt og besværligt.

FMK er som bekendt blevet insisteret som værende den nye standard alle skal bruge. Det er et kæmpe problem for flere virksomheder og sundhedsfaglige foretagender, da disse allerede har investeret massivt i egne fremragende løsninger. Derfor gør det ondt, når man tvinges til at skulle forlade eget system, for at flytte til FMK’s egen platform.

Særligt udveksling af data fra FMK og til andre systemer, kan være ganske besværlige. Ofte kan det være umuligt at importere og eksportere fra FMK til et andet system, hvorfor dette skal gøres manuelt af personalet. Det kræver enorme mængder tid. Tid som kunne bruges langt mere fornuftigt af personalet.

Heldigvis findes en god løsning!

Vil I beholde jeres egne systemer? Løsningen er integration!

Mange institutter, virksomheder, sygehuse og andre sundhedsprofessionelle i praksissektoren, søger at integrere FMK med deres andre systemer.

Ved at direkte forbinde FMK med egne systemer, slipper medarbejderen for at spilde tid på manuelle tasteopgaver og lignende dobbeltarbejde.

Med en FMK integration bliver data automatisk udvekslet, så skrives data ind i det ene system, bliver dataen automatisk indskrevet i det andet. Det sikrer et ensartet resultat hver gang, og sparer enormt meget tid.

Således kan I beholde jeres eget system, præcis som I kender det, bare meget smartere.

FMK integration giver kun gode resultater.

  • Sparer tid.
  • Sikrer ensartet resultat.
  • Øger patientsikkerheden.
  • Færre menneskelige fejl.
  • Medarbejderen bruger sin tid bedre.

Eksempel på FMK integration

Vores kunde Apotekeren.dk sælger receptpligtig medicin til danskere. For at automatisere en kæmpe del af salgsflowet, integrerer vi deres online webshop med FMK. Således skal patienten blot logge ind med sit NemID, hvorefter apotekeren.dk automatisk kan hente recepterne fra FMK, og sælge patienten medicinen. Dette gøres muligt vha. den integration som udveksler data med FMK.

Vi har udarbejdet en video, som fortæller om integrationer – Hvad er integrationer, og hvordan skaber de værdi. Se med herunder:

 

Slut er dagene med dobbelt arbejde og lange tidskrævende tasteopgaver!

Vi lever og ånder for integrationer, og er stolte af vores mange flotte cases vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os herunder.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Han glæder sig til at høre fra jer. Kontakt ham allerede i dag.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.