HTML24: Fagforeningernes tekniske ven

Søger du tekniske eksperter, med erfaring indenfor netop fagforeninger? Så er du bestemt kommet til det rigtige sted.

Igennem vores 10 år, har HTML24 fået lov til at arbejde med mange spændende faggrupper. Herunder fagforeninger og a-kasser.

Foruden udvikling af komplekse websites og webapps, har vi ekspertise i følgende kerneområder, som særligt er relevant for fagforeninger og a-kasser:

Ved at integrere ovenstående systemer med hinanden, og med resten af fagforeningens systemer, opnås en langt mere effektiv arbejdsgang. Integrationer sparer enorme ressourcer og sikrer ensartet data på tværs af alle systemer.

BUPL, HOD & CS

Vores lange erfaring og vores specialbyggede integrationsplatform, har givet os glæden af at bygge store digitale løsninger for bl. a.

  • BUPL (Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund)
  • HOD (Hovedorganisationen af Officerer i Danmark)
  • CS (Centralforeningen For Stampersonel)

Alle tre projekter var af større kaliber.

BUPL

For BUPL udviklede vi ikke blot et sprit nyt responsivt website, komplet med login, signup flow osv., men vi stod desuden bag en række ganske smarte integrationer.

I BUPL bruger det interne system, Modulus DMS, udviklet af  NetCompany. Dette lavede vi en integration til, og udviklede en ny flot front-end.

Før skulle medlemmerne logge ind to forskellige steder, alt efter om medlemmet ville tilgå a-kasse eller BUPL’s fagforeningsunivers. Disse samlede vi med en single sign-on løsning. Medlemmerne ikke længere skulle logge ind to forskellige steder, men logger i stedet ind én gang med deres NemID.

HOD

For Hovedorganisationen for Officerer i Danmark udviklede vi et nyt site, komplet med fagforeningens univers,

  • Blog/Kronik/Leder/Debat underside
  • Integration med Dynamics NAV medlemsdatabase
  • Stor fokus på sikkerhed
  • Oprettelse af nye medlemmer
  • Individuelle medlemssites

Grundet vores erfaring fra arbejdet med BUPL og HOD, har vi for nyligt, påbegyndt et stort projekt for CS – Centralforeningen for Stampersonel.

Repræsenterer du en fagforening, og søger du et digitalt bureau med god erfaring i netop den branche? Så kontakt os da herunder.

 

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24.

Kontakt ham og lad os gøre dine digitale drømme til virkelighed.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.