e-conomic integration -
En investering som hurtigt giver resultat

Frigør ressourcer ved at lade dit e-conomic integrere med resten af dine systemer. Flere og flere virksomheder gør det, og af god grund. Lad dobbeltarbejde og spildtid høre fortiden til.

Fokusér på de vitale dele, lad resten køre automatisk

Hos digitalbureauet HTML24, er officielle e-conomic udviklingspartnere. Vi har udviklet adskillige integrationsløsninger for et væld af både store og mellemstore virksomheder og kommuner og universiteter. e-conomic integrationer sammensmelter centrale dele af din virksomheds forretningskritiske systemer, og sikrer at alle dine systemer kører synkront; helt automatisk og uden menneskelig indblanding. Med en sådan integrationsløsning frigøres ressourcer, så du kan bruge mere tid og flere penge, på andre vitale dele af din virksomhed.

e-conomic – Det rigtige valg?

Du vil ikke være alene om din fremtidige integration. Vi arbejder til dagligt med e-conomic integrationer. Flere og flere virksomheder omfavner integrationsløsninger – for løsningerne betaler sig. Blandt glade kunder, har vi udviklet store integrationsløsninger til Danske Vandværker, GA-Import A/S, F&H of Scandinavia, Slagter Lund og mange flere.

 

 

Dine behov

Din virksomhed skal have en opsætning som passer til den. Derfor afholder vi typisk en workshop hvor vi sammen sætter målene for dine visioner. Vores fokus ligger altid på at det giver forretningsmæssigt mening for dig. Derfor er vores fokuspunkter for en typisk e-conomic integration:

  • Lade alle systemer køre så automatisk som muligt
  • Minimér spildtid
  • Minimér menneskelige fejl
  • Outsource bogholderi til automatisk bogføring
  • Outsource administration til automatisk bogføring
  • Site, lager-, kunde-, økonomisystem skal altid være automatisk opdateret/synkroniseret

Vi endnu ikke har fået en integrationsopgave, som vi ikke har kunne løse.

Så giv os et kald, og sammen udvikler vi den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24.

Vi har udviklet adskillige e-conomic opsætninger og integrationer.

Kontakt os, og lad os bygge din e-conomic integration.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.