Fantastisk site i Dynamicweb

HTML24 leverer den skarpeste kode og de flotteste hjemmesider. Vi har en lang og imponerende række succeshistorier, som vi er ekstremt stolte af. Vi har udviklet en lang række fuldt integrerede webshops, hjemmesider og forretningskritiske systemer.

HTML24 er eksperter i at at levere stærkt smuk og elegant kode udført i de bedste CMS’er, heriblandt både Dynamicweb, WordPress og Umbraco.

Hos HTML24 har vi udviklet et system særligt for B2B og B2C webshops kaldet KOEBT. KOEBT er et system som integrerer dine forretningskritiske systemer, som din webshop og dit økonomi/ERP system, CRM system, lagersystem osv. Vi har endda udviklet særligt software til integration af iPads, smartphones, NemID og printere.

Dine ønsker og behov

Vi sætter alt op præcis som du ønsker det, og stiller spørgsmål hvis der er uklarheder eller eventuelle indstillinger der ikke er taget stilling til. Hvis du f.eks. skal bruge nyhedsbrev eller måske formularer i dit website så sørger vi for det. Vi er her for din skyld, og specialiserede udfordringer synes vi kun er spændende!

Vores passion for kode og vores filosofi, #QuestForResults, har ført til nogle super fede projekter. Vi har bl.a. udviklet store systemer for F&H of Scandinavia, GA-Import A/S og Almen Indkøb. Disse er kun et lille uddrag af de mange succesfulde cases vi har.

Er Dynamicweb CMS godt?

Vi har arbejdet med Dynamicweb CMS siden html24 startede, og der må være en grund til at systemet er så udbredt i Danmark. Det er nemt at bruge for begyndere og det er avanceret nok til eksperter. Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at afgøre om Dynamicweb CMS er det rigtige til dit eller din kundes projekt. Sammen finder vi løsningen.

Bo

Bo Møller er adm. dir. hos HTML24 og har arbejdet med et utal af NAV-projekter.

Kontakt ham på telefon eller e-mail. Han er altid klar til at hjælpe.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.