Vi udvikler Drupal!
Responsiv website & systemintegration

Drupal er et af de mest populære Content Management Systems (CMS) i verden. Anvendt til mere end 7,2 mio. websites, er det et CMS i konstant udvikling. Drupal er anvendt af store internationale organisationer, bl.a. anvendes Drupal af The Economist, JYSK, University of Oxford og Pinterest.

Drupal til alle?

Drupal er et CMS som egner sig formidabelt til alle typer virksomheder. Om du søger et simpelt og elegant online visitkort, en stor og kompleks webshop eller en ny web app.

Ingen virksomhed har nøjagtigt samme behov, og rammer deres kunder på samme vis.
Virksomhedens egne behov er i centrum for Drupal. Der er rig mulighed for at tilpasse CMS’et, så det når de målsætninger, som netop jeres virksomhed har.

Som et open source CMS er Drupal et økonomisk godt valg. Et kæmpe community supplerer med tusindvis af gratis plugins. Det vil sige, at der er endnu flere muligheder for, at du kan give dine kunder den bedste digitale oplevelse.

Hos HTML24 er vi erfarne webudviklere. Vi udvikler websites til både ambitiøse start-ups, børsnoterede virksomheder og offentlige institutioner. Vi har udviklet projekter for bl.a. Finans Denmark, Rigshospitalet, Grøn Koncert, L’Oréal Redken og mange flere

Drupal er:

  • Cross-platform
  • Open-source
  • Skalérbart
  • Brugervenligt
  • Nemt at integrerer med andre systemer
  • Nemt at videreudvikle og opdatere

Robust og sikkert

Drupal er robust og blandt de mest sikre CMS’er i verden. Drupals fokus på sikkerhed, er så høj, at selv den amerikanske rumfartsadministrations website, NASA.gov, har tillid til Drupals avancerede kode.

Drupal er desuden ganske SEO-venligt, og CMS’et kan udvides med adskillige redskaber til forbedring af dit websites SEO-rang. Dette medvirker i sidste ende, til flere besøgende, og lavere omkostninger i Google Ads.

I samarbejde med HTML24 udvikles et skalerbart, hurtigt og brugervenligt website. På denne måde kan dine kunder får den bedst mulige digitale oplevelse.

Optimer din forretning med systemintegration

Drupal kan med fordel forbindes (integreres) med dine andre systemer, og dermed synkronisere data mellem alle dine systemer. Vi kan bl.a. integrere Drupal med dine ERP-systemer, som eksempelvis Microsoft Dynamic Nav, Ax, C5SAP eller E-conomic.

Ved at forbinde Drupal med jeres virksomheds resterende systemer, automatiseres manuelle arbejdsopgaver og menneskelige fejl reduceres.

Eksempelvis fik Ny Carlsberg Glyptotek udviklet en ny website, samt integreret deres ERP-system med HTML24’s integrationsplatform. En ny online identitet var her med til at skabe merværdi for Ny Carlsberg Glyptotek.

Skal HTML24 udvikle dit næste eller helt nye responsive website, webapp eller stå for integrationen af dine systemer?

Så giv os et kald, og sammen finder vi den bedste løsning til dig og din virksomhed.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Bo er klar til at varetage dine visioner om et nyt Drupal site.

Giv ham et kald eller skriv ham en mail.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Påmind mig

Afsøger du markedet?
Er du ikke klar til kontakt?
Så lad os påminde dig om en uforpligtende samtale.

Påmind mig

Tak for din interesse i HTML24!

Vi sørger for at påminde dig om