Drupal CMS - Professionelt, streamlined og responsivt website

CMS'et Drupal er et af de mest populære i verden og har utallige store virksomheder på CV'et og med god grund. Det egner sig til alle størrelser og typer af virksomheder - og egner sig, med stor sandsynlighed, også til din virksomhed.

Dupal er Open source

Drupal CMS’et er open source og derfor gratis at benytte og udvikle i, og der skal derfor ikke betales licens som der skal med mange andre CMS’er. Drupal er konstant under udvikling, pga. den store community.

Drupal er PHP baseret, hvilket er hvor vi kommer ind i billedet. HTML24 er et digitalt bureau, som specialiserer sig i webrelaterede sprog som PHP, JavaScript og HTML. Bag os har vi store projekter udført for virksomheder og institutter som Unity Technologies, Danske Vandværker, DONG Energy A/S, GA-Import A/S, F&H of Scandinavia og mange flere.

Brug dine ressourcer rigtigt

Det er evident, at jo større dele af virksomheden som kører automatisk, des bedre.

Som passionerede Drupal udviklere, har vi en lang succesfuld historik med integrationsløsninger mellem bl.a. hjemmesider, webshops og økonomisystemer, CRM, lager osv. Om du bruger Microsoft Dynamic Nav, Ax, C5 eller SAP, E-conomic, så får vi det hele til at tale sammen synkronisk.

Skal det hele køre helt automatisk (out of sight, out of mind), står vi gerne for hosting, vedligeholdelse og support.

Sagt med andre ord: Du får mulighed for at forfremme et par administrative medarbejdere, da vores integrationssystemer overtager deres nuværende job.

Nå alle brugere

Vi er dygtige til hvad vi gør, og vores produkter er som smedet i stål. Vi udvikler altid websites/webapps efter mobile-first princippet, for at sikre at sitet fungerer optimalt, på kryds af alle platforme.

Med Drupal kan vi udvikle dig et responsivt website, som fungerer stabilt på kryds af alle platforme. Så om dine brugere er på PC, iPad, smartphone eller smart-TV, så fungerer dit site optimalt, og problemfrit.

Såfremt du ønsker det, udvikler gerne vores CMS løsninger, så du og din virksomhed nemt kan bygge videre på dem. F.eks. oprette nye sider og nye produkter, lægge nye billeder ind, ændre tekst og farvevalg etc.

Kort og godt

  • Cross-platform
  • Open-source  og licensfrit
  • PHP baseret
  • Kan nemt fuldt integreres med andre systemer
  • Nemt at videreudvikle

Drupal er et solidt valg af CMS, og et CMS vi har masser af erfaring med. Mulighederne for udvikling af website, webshop og integrationsløsninger er utallige. Ring til os, og tag en mere dybdegående samtale om dine visioner.

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Bo er klar til at varetage dine visioner om et nyt Drupal site.

Giv ham et kald eller skriv ham en mail.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.