Udvikling af teknisk avancerede .NET systemer i både Umbraco, Dynamicweb, Sitecore, Sharepoint og som standalone

Vi er certificeret i udvikling af bl.a. Dynamicweb, Sitecore og Umbraco CMS. Herudover har vi arbejdet på adskillige .NET (dotnet) baserede løsninger for både store og små kunder. Vores typiske .NET kunder ønsker integrationer til eksterne systemer som bl.a. Microsoft Dynamics Nav, Ax eller C5, hvilket er ét af vores primære fokusområder. .NET har fokus på performance – og er i øvrigt er klar til både desktop og web applikationer. Kort sagt er det et ufatteligt kraftigt sprog, som åbner op for utallige muligheder.

Vi koder .NET dagen lang

Vi arbejder med .NET udvikling hver eneste dag hos HTML24. Typisk i forbindelse med enten Sharepoint, Umbraco eller Dynamicweb udvikling – eller  hvis der eksempelvis skal udvikles en standalone app eller et kampagne-website. Vi er vilde med .NET og har en god portion erfaring med opsætning af IIS servere – så her er vi uden tvivl hjemmebane. Til hosting af udviklingsprojekter (versionsstyring) bruger vi Git og GitHub/Bitbucket – både til .NET, C# og PHP. Det gør det ekstremt nemt for dig at følge udviklingen, samt at overtage projektet og sende det over til andre programmører, hvis du skulle blive træt af os (Men det ved vi jo godt aldrig sker!).

Dit projekt og dine behov

Vores mange års erfaring med .NET muliggør udvikling af adskillige typer projekter. Vi er bl.a. meget stolte af vores udvikling og implementering af Almen Indkøb og Danske Vandværkers projekter i .NET. Disse er blot få af vores mange succesfulde cases.

Skal man bruge .NET eller php?

Både PHP, C# og .NET er meget kraftfulde og vi er glade for begge sprog. Der er fordele og ulemper ved både .NET og PHP – og typisk er udvikling i .NET en smule dyrere end udvikling i PHP. Der er dog mulighed for at lave flere typer websites/apps med .NET, da det er et sprog til både desktop og web. Derudover er flere store CMS’er som f.eks. Umbraco og Dynamicweb baseret på .NET – og vi er meget glade for både Dynamicweb og Umbraco hos HTML24.

Vi er sande .NET eksperter, så giv os et kald og lad os tage en snak om din virksomhed, og hvordan vi kan hjælpe med dit projekt.

Bo

Rasmus er Head of Account Management hos HTML24 og arbejder med .Net projekter til hverdag. Han arbejder til dagligt med både Joomla, Umbraco, WordPress og Dynamicweb for kunder som bl.a. Novo Nordisk og Dansk Golf Union – og så er han altid frisk på at starte sin bil og køre forbi jer til et møde!

Giv ham et kald, eller skriv ham en mail.

+45 53626063

ras@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.