Digitalisering og procesoptimering

Data-Integration:
Automatisering af arbejdsgange
gennem digitalisering

Vi bygger på forretningsforståelse

I mange virksomheder står manuelle processer og manglende sammenhæng mellem it-systemer i vejen for vækst. Det skaber flaskehalse og gør det umuligt at skalere forretningen.

Det er oftest her, skoen trykker, når kunder kommer til os for at få hjælp. De har brug for at effektivisere og kvalitetssikre nogle processer, så deres forretningskritiske systemer bliver en konkurrencefordel i stedet for en klods om benet.

Med øjnene på det rigtige sted!

Din digitale løsning udarbejdes med fokus 2 aspekter:

Forretningsforståelse og digital procesoptimering.

Det fokus hænger uløseligt sammen med HTML24’s filosofi. Vi stræber hele tiden efter at levere resultater, som vores kunder kan mærke – i hverdagen og på bundlinjen. Og det er netop det, der sker, når vi integrerer forretningskritiske systemer og gør manuelle processer digitale.

Forretning først, platform derefter

Dynamics NAV, AX, C5, WooCommerce, NemID, FMK, UniLogin?

Løsningen starter med indledende møder, hvor vi opnår en grundig forståelse for jeres forretning, processer og problemet som skal knuses, og endeligt, hvordan vi kan nå det mål med vores digitalisering.

Vores samtaler vil løbende bevæge sig mod valg af kode, platform mm. Men kodesproget og valg af platformen, er af mindre vigtig størrelse. Vi fokuserer på, hvordan vi kan erstatte de tunge arbejdsgange, der holder jer tilbage i dag, med nye og mere værdiskabende processer.

Besparelserne er enorme

Et eksempel er vores løsning til Danske Vandværker. Her har vi integreret website, ERP-system og webshop, hvilket blandt andet har gjort det muligt at digitalisere en stribe ellers tidskrævende arbejdsgange i forbindelse med kursusadministration.

For legetøjsgrossisten GA-Import A/S har vi lavet en løsning med vores integrationsservice KOEBT, som har optimeret både interne processer og kundeservice.

Vi har bygget en Umbraco-webshop og integreret den med Microsoft Dynamics NAV, så det bliver let for kunderne at bestille. For at afskaffe det gigantiske og dyre papirkatalog, udviklede vi en iPad-app. Denne bruger sælgerne til at gennemføre bestillinger fra start til slut, når de er på kundebesøg.

Ikke kun ERP-integrationer

Der er uendelige muligheder for dataintegrationer. Foruden vores mange ERP-integrationer, har vi udført bl.a. Uni-Login-løsninger til Rigsarkivet, Modulus og NemID integration til BUPL, FMK integration til Apotekeren.dk.

Slut er dagene med tidskrævende dobbelt arbejde!

Kontakt os i dag

Mestre i komplekse integrationer

Fjern overskydende fedt, og skær ind til benet

Automatisér manuelt tastearbejde, forfrem dine administrative medarbejdere og undgå spildtid på gamle processer.

Det handler altså ofte om integration og om at få systemer til at snakke sammen. Automatiser manuelle tasteopgaver, så I sparer tid og undgår fejl.

Berig data i ét system med data fra et andet, så I kan forbedre både interne arbejdsgange og jeres kundeservice.

Og bagefter bygger vi

Vi har stor erfaring med at bygge komplekse integrationer af forretningskritiske systemer som webshop, lagerstyring, ERP-system, nyhedsbrevssystem, lead-tools m.m.

Når projektet er udviklet, skal det bygges, og det tager vi os også af.

Digital eksekvering er HTML24’s andet ben, og vi har over 1.000 digitale projekter bag os. Derfor står vi ofte selv for både eksekvering og efterfølgende drift af de systemer, vi udvikler.

Læs mere om webudvikling

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo