Om HTML24

Det eventyrlystne
digitalbureau

Quest for result

Html24 Careers

Dine drømme er vores projekt

Indrømmet. Vi er sådan nogle, der kan blive begejstrede over god kode. Men vi ved godt, at koden kun er interessant, hvis den gør en forskel for din forretning. Derfor er vores mål altid at bygge digitale projekter, der tager afsæt i din forretningsstrategi og hjælper dig til at skabe resultater.

Uanset om det handler om en avanceret integration mellem webshop og ERP, en automatisering af manuelle processer eller pixel perfect frontend-udvikling til et corporate website.

Hvis du kan tænke det, kan vi bygge det.

Scroll for at se vores typiske proces forklaret.

vi mødes

Fremmede mødes

Kursen skal udstikkes, så vi mødes og afstemmer forventninger, så vi kan afgøre, hvordan vi kan hjælpe jer til at nå jeres mål.
aftalen

Destinationen udpeges

Sammen sætter vi rammer for projektet og finder ud af, hvilken destination vi skal rejse mod. Vi rådgiver jer, og sammen får vi defineret projektet.
projektstart

Vi sætter sejl

Når I har sagt ”go” til projektplan og budgetramme, starter projektet. Om det varer få timer eller flere måneder afhænger helt af projektets karakter.
Udvikling og problemløsning

Problemerne knuses

Vi bekæmper alle de problemstillinger, vi måtte møde på vejen. Med over 1.000 fuldførte projekter bag os, har vi sandsynligvis allerede løst problemet flere gange før.
aflevering

Ankomst i sikker havn

Når vi har testet internt, afleverer vi til jer. I skal forvente, der stadig kan være småfejl eller misforståelser. Herudover kan I have fået nye idéer. I skal nu bruge en periode på at udfærdige en liste af tilføjelser og rettelser. Herefter udvikler vi igen og fortsætter ping/pong til vi er i mål.
Tid til evaluering

Hvad lærte vi på rejsen?

Efter retteomgange og problemløsning er vi færdige. Vi har forhåbentligt lært en masse under projektet. Både om jer, os selv, projektet og rent teknisk. Vi sørger for at reflektere over forløbet og notere hvad vi har fået med undervejs. Både af positiv og negativ karaktér.
aflevering

Næste rejse venter

Projektet er nu afsluttet, og I er glade - og det samme er vi. Næste rejse venter i horisonten. Vi er altid klar på nye udfordringer.

Kundecases

Kontoret
kvantificeret

177.858
Bordfodbold mål scoret
30
Hjerter der slår
29 år
Er alderen i gennemsnit
27354
Kopper kaffe drukket
22.489.238
Linjer har vi kodet
52
Skærme på kontoret
4
Planter på kontoret
7
Linux brugere
1.931
Projekter afleveret

Bruttoresultat & overskud

Mio.DKK
Resultat før skat
Bruttoresultat
Revisor

Deloitte

Bank

Nordea

Download årsrapporter

Download presse-kit

Skal du bruge billeder, logo eller noget andet presse-materiale? Så kan du downloade en pakke her, hvor det hele er samlet.

Dem vi knuser udfordringer for

Vi kan bygge stort set alt, der er digitalt, og derfor er vores kundekreds gennem årene blevet både bred og stor. Der er dog tre grupper, vi har særlig god erfaring med at hjælpe:

+45 4241 6160. Ring, så hjælper vi også dig sikkert igennem det digital landskab.

Grossister og e-købmænd

Vi har hjulpet flere grossister med at optimere og digitalisere deres salgsproces, så de har kunnet spare ressourcer ved at skære arbejdsgange væk, der tilførte minimal værdi. Se bl.a. vores cases fra GA-Import A/S eller F&H of Scandinavia.

ERP-virksomheder

Integration af forretningskritiske systemer er HTML24s speciale, og ofte er ERP-systemet det hjerte, som andre systemer skal forbindes med. Vi er gode til at hjælpe ERP-virksomheder med at sikre, at deres kunder får mest mulig værdi ud af ERP-systemet.

Store virksomheder og organisationer

Vi er vant til at arbejde med store organisationer og institutioner. Se bare vores cases fra bl.a. DONG Energy, Voldgiftsinstituttet eller Telia. Vi bliver oftest hyret på baggrund af vores meget kvalificerede forretnings- og rådgiver-team i kombination med den stærke tekniske profil vi har som digitalbureau.

Hvem er vi?

På vores kontor i København er vi 30 mand med 10 forskellige nationaliteter. Vi har dog i særdeleshed én ting til fælles; Vores ønske om at kaste os ud i svære projekter med komplekse løsninger. Gennem tiden har vi bygget mere end 1.000 forskellige projekter for C20-virksomheder, internationale institutioner, banker, grossister og et hav af andre spændende kunder.

I 2018-2019 har vi bl. a. udviklet projekter for Energiselskabet Ørsted, Finans Danmark, Rigshospitalet, Løwener, fagforeningerne BUPL, HOD og CS, og mange flere.

Der var engang …

Bo Møller startede HTML24 tilbage i 2010. Bo havde i lang tid været iværksætter med en portion mindre virksomheder som alle arbejdede med software- og webudvikling. Da HTML24 startede gik det stærkt med opgaver fra bureauer og virksomheder i Danmark. De første 2 år blev 10 mand ansat og kontoret på Refshaleøen i København blev i 2011 skiftet ud med et større kontor på Prags Boulevard i København.

Nu logerer HTML24 i kontorfælleskabet 24Labs på Strandlodsvej i København, og har sidenhen fået to nye medejere, vores Head of Development Mikkel Strunge, og Head of Account Management, Rasmus Aagaard.

Professionalisering og ændring i strategi

I 2013 og 2014 gennemgik HTML24 en del ændringer. Organisationen blev ændret således at Bo Møller ikke længere havde ansvaret for programmering og projektledelse. Herudover besluttede HTML24 at skifte væk fra sin strategi om udelukkende at satse på en rolle som underleverandør. I 2013 og 2014 blev der arbejdet massivt med bl.a. Umbraco, WordPress, Dynamicweb og Joomla.

Fokus på forretningskritiske projekter

I 2015 besluttede HTML24 sig endeligt for at skifte strategi fra at være de danske bureauers “hemmelige våben” til at være direkte konkurrent med selv de store bureauer. Det var også i 2015, at HTML24 besluttede sig for at introducere support- og opdateringsaftaler samt drift af forretningskritiske systemer. HTML24 fik sin første gazelle-pris i 2015 og etablerede faste aftaler med de første 50 danske virksomheder om et fast partnerskab omkr. drift og support på store forretningskritiske løsninger.

On a quest for results

I 2019 fylder HTML24 10 år. Alle årene har været med positive resultater, spændende projekter, super dygtige medarbejdere og ekstremt tilfredsstillende udfordringer. Vi har gennem de seneste år, gjort en massiv indsats for at højne intern og ekstern kommunikation. Vi har brugt meget energi på at finde ud af præcis hvordan vi sætter ord på dét der driver os i HTML24. Vi er et konkurrencedrevet og eventyrlystent bureau, hvorfor vores nye interne og eksterne mantra – Quest for Results – tegner vores fremtidige retning. Vi elsker at tage på udfordrende rejser (Quests) og vi elsker at levere resultater.

VI TROR PÅ TRE SIMPLE SÆTNINGER

Code is my weapon
Problems are my prey
Results are my quest

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo