Indhold

HTML24 hjælper Unity Technologies med at få et komplekst blogunivers til at fungere optimalt. WordPress-bloggen er en essentiel kommunikationskanal til spilgigantens kunder og fans over hele verden.

Der er ikke ligefrem mangel på teknisk kompetence in-house hos Unity Technologies, som står bag den markedsledende spiludviklingsplatform Unity, men alligevel har virksomheden valgt at lade HTML24 stå for den løbende udvikling på Unitys WordPress-blog.

”Selv om vi en teknisk stærk virksomhed, har vi ikke tid til at være eksperter på alt, så vi havde brug for at samarbejde med nogen med dyb ekspertise i WordPress. Det vigtigste var, at de skulle kunne rykke hurtigt og løse opgaverne med høj kvalitet, og det kunne HTML24,” fortæller Kristyna Hougaard, Social Media Manager hos Unity Technologies.

Unitys blogunivers er ganske komplekst med mange funktioner, mange brugere og mange sproglag. Samtidig skal bloggen kunne fungere i det database-setup, som virksomhedens øvrige websites bygger på.

”Hele vores community – altså blog, forum og feedbacksystem – er kernen i forretningen. Vi har 400.000 besøg om dagen, så det er vigtigt, at hele platformen spiller perfekt. Bloggen er vores talerør udadtil og en effektiv platform til at nå alle brugere på én gang, så den er en rigtig vigtig brik,” siger Kristyna Hougaard.

Unity Technologies har brugt HTML24 til en grundlæggende forbedring og fejlretning på bloggen. Konkret har det blandt andet handlet om at rette problemer med, at billeder ikke bliver vist korrekt, at indlejrede YouTube-videoer ikke kunne afspille og at filteret på kommentarsporet blokerede forkerte kommentarer. Efterfølgende har HTML24 løbende ydet support i forbindelse med ændringer og opdateringer, så bloggen altid fungerer som ønsket.

Teknologier

WordPress CMS, BitBucket, PHP

Tid

25 dage

Kode

643 linjer

Ansvar

Bjarke Larsen

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultatet

De udfordringer, som Unity Techologies oplevede med deres blog, skyldtes blandt andet det database-setup, som bloggen skal fungere i. Bloggen er en del af et meget omfattende website, og når der bliver ændret andre steder på sitet, kan det få betydning for, hvordan indholdet og funktionerne på bloggen opfører sig. HTML24 tilpassede derfor bloggen, så den fungerede i forhold til serverkonfigurationen og resten af websitet.

Unitys eksisterende plugin til sprogversionering blev ikke længere supporteret, så det udskiftede HTML24 til en ny version i form af qTranslateX, der sikrer, at bloggen kan fungere på 7 sprog. Fejl i billedgallerier blev rettet, og problemer med indlejrede Youtube-videoer og fejl i kommentarmodulet blev udbedret.

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo