Indhold

Skalering til millioner af brugere kræver solid teknisk arkitektur. Prisvindende Too Good To Go kan nu vækste problemfrit.

En investering i vækst

Madspild er et stort problem i den vestlige verden. Dette problem har folkene bag den super populære og rigtig smarte app, Too Good To Go, sat sig for at løse. Når restauranter ikke får solgt deres indkøbte fødevarer, bliver fødevarerne normalt smidt ud. Det er dét aspekt appen revolutionerer. Med Too Good To Go app’en kan brugere fra hele Europa, lave deals med en lokal restaurant, om at købe overskudsfødevarer for en billig mønt. Brugeren får billig mad, restauranten tjener flere penge, CO2 aftrykket mindskes. Win-win-win.

Ideen og appen, var så god, at Too Good To Go har vundet Nordisk Råds Miljøpris 2016!

Too Good To Go ApS havde i forbindelse med øget vækst, brug for at få designet og bygget et samlet bagvedliggende IT-system, som er skalerbart, robust og som kan håndtere den stigende data og trafik der er på deres app og website. HTML24 blev valgt til opgaven.

Grundet vores enorme vækst og popularitet har vi haft behov for en verdensklasse backend der vil kunne håndtere millioner af brugere og være kompatibel med vores fremtidige ønskede komponenter i vores product roadmap. HTML24 leverede en superb service og vi har i dag en meget kraftfuld backend som vi glæder os til at skalere ud i verden med.
-Klaus B. Pedersen, CMO, Too Good To Go.

Forretningen i centrum

HTML24 fokuserer dybt på vores enkelte kundes forretning. Det er ekstremt vigtigt at kundernes forretning er i centrum i både process og resultat.
Det er en stor opgave at skulle udvikle hele det bagvedliggende IT-system og Too Good To Go ønskede at inkludere deres lead-udvikler i selve udviklingen af det nye system.
Om synergien mellem deres lead-udvikler og HTML24, sagde CMO Klaus B. Pedersen:

HTML24 har været utrolig fleksible med opgaven og det betyder meget for os at HTML24 har inviteret vores lead-udvikler til at sidde ved dem, så de i tæt samarbejde og kunne udvikle backend’en. Det var en stor succes.

Teknologier

PHP, Cloud, Enterprise Stack, KOEBT, distribueret integration, SOA, microservices, message queues, NoSQL

Tid

38 dage

Kode

6.020 linjer

Ansvar

Rasmus Aagaard

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultat

En tryg fremtid med vækst

Vigtigheden af skalerbarhed i en vækstende virksomheds IT-system, kan ikke overdrives. Med flere og flere brugere skal det bagvedliggende IT nemt kunne opgraderes/tilpasses, for at akkommodere den stigende trafik. Hvis ikke et hurtigt kan tilpasses, kan systemet blive overbelastet, og brugeroplevelsen vil nedsættes drastisk, hvilket vil lede til, at brugere vil forlade éns platform.

Sådan en situation kommer Too Good To Go dog ikke ud i! Systemet er robust og ekstremt skalerbart.

Teknisk snilde

Helt konkret byggede HTML24 det bagvedliggende IT-system, en såkaldt enterprise stack. Enterprise stacken er således at det, som brugeren ikke ser. Systemet er cloud-baseret og kan tilgås globalt. Det blev kodet i PHP og arkitekturen blev baseret på vores integrationssystem KOEBT. Systemet er er derfor meget fleksibelt, og bygget således at komponenter nemt kan udskiftes, uden at systemet bryder sammen eller skal bygges op fra bunden igen.

Det er et en løsning, som særligt på den lange bane, sparer Too Good To Go for enorme mængder tid og penge, og sikrer en god og hurtig brugeroplevelse. Det er en løsning vi, hos HTML24, er meget stolte af.

 

Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo