Indhold

Ny webshop og automatisk bogføring, når flere kunder og skaber vækst hos historiske Slagter Lund.

Historisk slagterforretning
Slagter Lund er en af Danskernes største og mest populære slagterforretninger. Den over 60 år gamle slagterforretning brillerer ikke kun, med salg af højkvalitets varer gennem deres 4 butikker, men særligt over online salg, både gennem egen hjemmeside og gennem Nemlig.com. Gennem deres online tilstedeværelse, har de formået at ekspandere forretningen og levere ægte slagtervarer til tusindvis af danskere.

Vi er stolte af vores højkvalitetsprodukter, og vi ønsker at bringe det til så mange danske hjem, som muligt. Vores tilstedeværelse på nettet har været et centralt virkemiddel, til at ekspandere vores slagterforretning.
-Jan Lund, Adm. dir. Slagter Lund

“Køb det bedste, det gør vi!”
Grundet den store vækst i Slagter Lund, søgte de at forny og optimere deres webshop, således at mest muligt af ordrehåndteringen, kører automatisk og uden store mængder manuelt tastearbejde.
De søgte en ny online platform, som kan køre sammen med deres fysiske butikker, så bogføringen kunne udføres så hurtigt og let som muligt.
Da et stigende antal danskere tilgår webshops via smartphone og tablets, er det en selvfølge at den nye webshop er responsive og optimeret til smartphones og tablets.

Med baggrund i Slagter Lunds slogan “Køb det bedste, det gør vi”, valgte de HTML24 som leverandør af dette nye online system.

Spildtid er fortid
Manuel indtastning af af lister, ordrer og regnskaber fra 4 forskellige butikker og en webshop, og andet tastearbejde tager lang tid. HTML24 er modstandere af spildtid, og med Slagter Lund, udviklede vi et automatiseret og integreret websystem. I dette nye system, håndteres køb og salg fra webshoppen, i samme system som de fire fysiske butikker. Det giver bedre overblik, og strømliner processer.

Der blev desuden udviklet et sofistikeret listesystem til ordreudtræk. Aldrig har det været hurtigere og mere overskueligt, end nu.

Vi er meget tilfredse med det nye system som HTML24 har udviklet. Det gør mange af vores processer meget nemmere.”
-Jan Lund, Adm. dir. Slagter Lund

Det nye fælles økonomisystem kan Slagter Lund tilgå, uanset hvor i verden de befinder sig.

Teknologier

e-conomic , WordPress, WooCommerce, KOEBT

Tid

150 dage

Kode

2801 linjer

Ansvar

Rasmus Aagaard

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultat

Fuldt automatiseret site skaber værdi hos Slagter Lund

Slagter Lund fik udviklet et online system, bestående af en webshop som er fuldt integreret med systemerne brugt i butikkerne. Nu sker en stor del af registrering og regnskabsføring helt automatisk, og væk er dagene med dobbeltarbejde. Efter det nye system blev implementeret, har Slagter Lund set væsentlig stigning i ordrer.

Vi har haft stor succes med det nye system. Vores behov for bedre at kunne håndtere vores stigende antal ordrer, er blevet dækket.

HTML24 kører fortsat hosting, drift og support på både hele den samlede løsning. HTML24 tager sig af evt. problemer som måtte opstå, og sørger for at webshoppen kører perfekt.

Vi er fortsat glade for at have HTML24, til at køre support osv. på vores site. Det giver rum til at vi kan fokusere på vores kunder og det vi er bedst til, nemlig at levere slagtervarer af højeste kvalitet.

 

Dong case
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo