Indhold

HTML24 har implementeret UNI-Login på medieogkommunikationsleksikon.dk og hjulpet forlaget Samfundslitteratur med at give en vigtig del af målgruppen adgang til leksikonet.

Medie- og kommunikationsleksikon er et uundværligt opslagsværk for studerende og elever, der beskæftiger sig med medievidenskab, kommunikation, journalistisk osv., og leksikonet lever både i trykt form og på medieogkommunikationsleksikon.dk. Det er forlaget Samfundslitteratur, som står bag udgivelsen, der kontinuerligt bliver udbygget og opdateret.

HTML24 har bygget hele websitet i WordPress, og én af opgaverne har været at implementere UNI-login. Fra starten kunne man logge ind på leksikonet med WAYF eller via en personlig licens, men der var behov for at udvide paletten af login-muligheder.

”Mange gymnasier bruger ikke WAYF, så derfor var det vigtigt, at vi kunne tilbyde login via UNI-Login,” fortæller Mette Johnsen, som er digital projektleder ved Samfundslitteratur.

Ud over den konkret opgave med UNI-Login bruger Samfundslitteratur også HTML24 til løbende optimering og justering af websitet – senest med et større layoutmæssigt løft og nogle mindre funktionalitetsrettelser.

Teknologier

PHP

Tid

34 dage

Kode

25306 linjer

Ansvar

Rasmus Aagaard

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultatet

Selve loginløsningen leveres af Styrelsen for IT og Læring (STIL), og HTML24 har implementeret løsningen i loginboksen på medieogkommunikationsleksikon.dk, så det nu præsenteres som en mulighed på lige fod med de to andre login-muligheder.

”Da vi først fik hul igennem til STIL, så HTML24 kunne få de oplysninger, de skulle bruge, kørte det bare som det skulle. Det blev hurtigt implementeret, og de var hurtige til at tilpasse de ting, jeg gerne ville have ændret i forhold til layoutet,” siger Mette Johnsen, der sætter pris på den åbne og direkte kommunikation med HTML24.

”Det er vigtigt for samarbejdet, at de er gode til at melde ud, hvis der er noget, der ikke går efter planen, og at de samtidig er lydhøre over for de ønsker til ændringer, vi måtte have. Og det synes jeg, de har været,” siger hun.

Da vi først fik hul igennem til STIL, så HTML24 kunne få de oplysninger, de skulle bruge, kørte det bare som det skulle. Det blev hurtigt implementeret, og de var hurtige til at tilpasse de ting, jeg gerne ville have ændret i forhold til layoutet.

— Mette Johnsen, digital projektleder ved Samfundslitteratur

Dong case
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo