Indhold

Sikkerhed og vedligeholdelse i hovedstadens blodbank: Rigshospitalet vælger HTML24 til drift, support og sikkerhedsopgradering af GivBlod.dk

Et lille prik

Danmark er et af de lande, som donerer mest blod pr. indbygger. Hvert år donerer tusindvis af danskere blod til de danske blodbanker. Blod som redder liv.

GivBlod er en del af Region H’s og Rigshospitalets blodbank. De varetager bl.a. administration af medlemmer og medlemsdatabaser, anskaffelse af nye medlemmer og drift af Den Mobile Blodbank.

GivBlod er enormt engagerede i deres livsnødvendige arbejde. De holder årlige arrangementer, uddeler præmier og priser til bloddonorer og har en imponerende profil på de sociale medier.

Alt medvirker til, at flere og flere modige og godhjertede danskere donerer blod.

Sikkerhed er en absolut nødvendighed

Organisationens website er et centralt led til udbredelse af det gode bud om bloddonation. Det er derfor, naturligvis, ekstremt vigtigt at sitet altid bliver holdt up-to-date og ikke crasher.

Det er selvsagt, at en organisation som GivBlod, har brug for høj sikkerhed på deres site.

Når man tilmelder sig som bloddonor, skal man taste adskillige personfølsomme data ind, hvorfor sikkerheden på sitet skal være i orden. Grundes vores lange erfaring, valgte de HTML24 til drift og sikkerhed på deres site.

Aftalen med HTML24 indebærer bl.a.

  • Løbende opdatering og vedligeholdelse af GivBlod.dk
  • Sikkerheds pakke.
  • Løbende videreudvikling af GivBlod.dk

Derved kan GivBlod trygt udføre deres beundringsværdige arbejde, og med ro i hjertet, lade HTML24 drifte deres site.

 

Teknologier

Wordpress, WooCommerce, jQuery, PHP

Tid

Løbende dage

Kode

Løbende linjer

Ansvar

Daniel Petersen, Dominik Chomicki

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Resultat

Fokus på det rette

Alle virksomheder bør fokusere på det de er bedst til. GivBlod gør et fantastisk arbejde, og medvirker dagligt, til at hundredvis af danskere ikke mister deres børn, forældre, kolleger, partner eller venner.

Netop dette skal være, og forblive deres fokus.

Tryghed gennem sikkerhed

At lade et digitalt bureau varetage deres site er en fremragende idé. Det giver organisationen en enorm tryghed, at deres site altid er oppe og fungerer upåklageligt.

Hvis et problem skulle opstå, eller at sitet skal opdateres, så har de et stærkt digitalt bureau bag sig, som smertefrit gennemfører vedligeholdelsen.

HTML24 vedligeholder, supporterer, videreudvikler og drifter et væld af websites og webshops. Mangler I et erfarent og professionelt bureau til drift og sikkerheds opdatering af jeres site, så kontakt os herunder.

 

Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo