Indhold

Responsive webudvikling til Telia.dk

Telia er en del af svensk-finske TeliaSonera, og er et af de største teleselskaber i Norden. Telia i Danmark er en stor organisation med to hovedafdelinger – erhverv og privat, som begge er opdelt i en  række mindre afdelinger.

Siden Smartphones kom til verden har nødvendigheden af hjemmesider som passer til formatet været klart. Det var muligt at bruge internettets eksisterende formater fra start, hvis man da var villig til at zoom ind og ud konstant i forsøget på at læse en tekst eller at finde en login-knap. Det problem er blevet løst med “Responsive” hjemmesider, som tilpasser sig skærmen, uanset format, ved enten at omrokere indholdet, eller ved simpelthen at vise formatspecifikke versioner af sider.

Telia var naturligvis hurtig til at imødekomme deres kunders behov, og tog kontakt til HTML24 med opgaven at gøre Telia’s onlinemateriale Responsive. Telia er som sagt en stor organisation, men har gjort det muligt at strømline deres brand ved at samle deres onlinemateriale under det de kalder “Brandzone”. HTML24 tog derfor Telia’s onlinemateriale til diverse sites og delte det op i responsive sektioner som kan tilpadses erhvert format, eksemplevis smartphone, tablet, widescreen m.f.

Dette værdiskabende projekt har været fundamentet for et super godt samarbejde med Telia, hvorHTML24 fungerer som deres tekniske altmuligmand:

“HTML24 forstår vores forretning, og kan hurtig og effektivt komme ind og løse tekniske problemstillinger.” – Michael Harding, Telia.

Teknologier

Responsive, Liferay

Tid

3 dage

Kode

12432 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Resultatet

Vi har bl.a. udviklet en lead-generator til Telia Erhverv, som gør det muligt for virksomheder at gå ind på Telia’s site og lægge deres behov (telefoni, internet o.s.v.) i en indkøbskurv, der så vil genere et lead, som Telia’s sælgere bruger til at kontakte virksomheden med et skræddersyet tilbud baseret på disse behov. Til højre har vi listet nogle flere eksempler på tekniske løsninger som vi har leveret til Telia:

 

Funktionerne

  • Konvertering til Responsive website
  • Dynamisk formularbygger
  • Lead-generator
  • Html5 bannere
  • Diverse mindre applikationer

Vi er stolte af at fungere som teknisk underleverandør hos Telia, og ser frem til et fortsat godt samarbejde!

Dong case
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo