Indhold

Udvikling af awardsite baseret på koncept af Miinto, Google, Eurowoman og MTV - Modeblogprisen

Miinto er en online webshop, som gør det muligt at handle direkte i Danmarks fysiske modebutikker. Udvalget af herretøj, dametøj, børnetøj, sportstøj og accessories på miinto.dk er Skandinaviens største. Miinto arrangerer årligt den såkaldte modeblogpris, som uddeles i en række kategorier eksempelvis årets internationale blogger.

I forbindelse med uddelingen af modeblogprisen i 2014 kontaktede Miinto HTML24 med et ønske om at udvikle et smukt, dynamisk og funktionelt site. Selve designet blev leveret af Miinto, og det var vores opgave kode og implementere sitet. Modeblogprisen er en forretningskritisk del af Miintos brand, og PR Manager Theresa Bødkergaard fra Miinto beskriver deres vision for sitet på følgende måde:

”Det er klart at vores site skulle afspejle, at vi opererer indenfor modeverdenen. Det skulle være visuelt indbydende og være dynamisk med cutting edge funktionalitet. Sitet blev leveret hurtigt, og HTML24 indfriede vores forventninger i forhold til  kvalitet og performance.” – Theresa Bødkergaard, Miinto.

Teknologier

Wordpress, Responsive, jQuery, Javascript, Google+

Tid

21 dage

Kode

123151 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case

Resultatet

HTML24 leverede et lækkert site, som brugte dynamiske elementer kodet i jQuery og Javascript, og som let kunne administreres i WordPress, hvor der var blevet opsat et intuitivt system til håndtering af de nominerede. Google var involveret i konceptet, og selve afstemningen fungerede via et integreret afstemningssystem baseret på Google+.

Alt i alt en proces på 21 dage og et samarbejde efterfølgende som har varet flere år.

Funktionerne

  • Afstemningssytem
  • Nem administration af nominerede
  • Responsive design
  • Google+ integration
  • Performance optimering
  • Håndtering af forretningskritisk website – marketingsplatform
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo