Indhold

Spændende app-projekt til Lotto sammen med WDP

Siden den første danske Lottotrækning tilbage i 1989 har DR vist den ugentlige lottotrækning i et 10 minutter langt tv-program. Lotto udbydes af det primært statsejede “Danske Spil”, og hvert år går overskudet til en lang række kultur- og foreningstilbud.

Wibroe, Duckert og Partners står bag Lotto’s storstilede og velkendte drømmekoncept: ”Tænk hvis du vandt i Lotto”. I forbindelse med udviklingen af kampagnen kontaktede reklamebureauet Html24 med et ønske om at få lavet en Facebook-app som et led i den overordnede marketingsstrategi.

”Når man køber en lottokupon, så køber man i virkeligheden en mulighed for at indfri en drøm. Facebook-app’en skulle give den enkelte kunde en mulighed for at illustrere hvad den drøm kunne være for dem, for at sætte ord på, og for at gøre drømmen til virkelighed.” –  Bo Møller, Adm. Direktør Html24

Teknologier

Facebook, SSL, Wordpress, Hosting

Tid

3 dage

Kode

3333 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case

Resultatet

Html24 udviklede den populære Facebook-app, som gjorde det muligt for brugeren at vælge på et kort hvor han/hun drømmer om at rejse hen ved hjælp af drag-and-drop pins. Således var det muligt at placere en knappenål på eksempelvis Australien, og tilføje en beskrivelse af drømmen i stil med:  ”jeg drømmer om at komme til Australien for at se kænguruer, surfe og dykke ved Great Barrier Reef!”.  

Mere konkret blev der udviklet et standalone API til ”drømmene” og  en Facebook-app i PHP med WordPress som backend til statisk tekst. Html24 hostede på en ssl-server, hvor Lotto havde mulighed for at logge ind og  se statistik på brugen af app’en med Ssl-sikkerhed.

 

Funktionerne

  • Statistikføring i Ssl
  • Standalone API
  • Kort med drag-and-drop pins

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo