Indhold

Dynamics NAV og WooCommerce integration: Løwener forbedrer kundens oplevelse og minimerer administrative opgaver gennem digitalisering

Fra 1889 til 2019

Løwener er en velrenommeret dansk virksomhed, som er leverandører til store danske og udenlandske industrivirksomheder. I 130 år har Løwener handlet og leveret industriprodukter, maskiner og løsninger til industrivirksomheder, entreprenører, auto- og transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og internationalt. Løwener er i høj vækst, og stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet til deres kunder.

Centralt  for en digital vækst

Løwener søgte et digitalt bureau, der kunne overtage og videreudvikle deres nuværende hjemmeside. Målet var at skabe et brugervenligt website med tilhørende webshop og automatisere så mange interne processer som muligt.

Automatiseringerne skulle ske, ved at integrere Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) med deres ERP (regnskabssystem), Dynamics NAV (Navision). Således kan virksomheden fokusere på deres kerneaktiviteter og undgå yderligere manuel tastearbejde.

Siden HTML24 overtog hosting og udvikling af Løweners webshop, har vi bygget:

  • Integration mellem WooCommerce og Dynamics NAV
  • Forbedring af det eksisterende website i webshoppen
  • Teknisk SEO optimering
  • Responsivt design af hjemmesiden

Målet var at skabe en dynamisk B2B webshop med hurtig adgang til produkter og anden vigtig information. Således måde kan virksomheden yde bedre kundeservice og opbygge et stærkt forhold med deres kunder. Integrationen mellem WooCommerce og Løweners ERP system Dynamics NAV (Navision) sparer medarbejderne for meget repetitivt arbejde, ved at minimere gentagne administrative opgaver.

Teknologier

WordPress, PHP, Docker, SOAP API, RabbitMQ, HTML, CSS, JavaScript, Git

Tid

45 dage

Kode

1600 linjer

Ansvar

Andrius Bendikas, Wirawan Sanusi, Babis Georgopoulos

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Resultat

Effektivitet og vækst

Den nye B2B webshop har til formål, at give Løwener en effektiv måde, hvorpå de kan vækste digitalt med minimale omkostninger. Som følge heraf kan virksomheden udnytte mulighederne i det digitale marked og optimere deres salgsproces.

Automatisering af arbejdsgange

HTML24 udviklede en API-integration mellem Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) og deres ERP-system, Dynamics NAV (Navision), som automatiserer kommunikationen mellem de to systemer.

Oplysninger om produkter, salg, lagerstatus, pris med mere, bliver automatisk synkroniseret mellem webshoppen og ERP. Dette automatiserer mange manuelle processer, minimere risiko for menneskelige fejl, sikrer korrekt information og sparer tid.

Fuldt responsiv og forbedret navigation.

Essentielt er det at hjemmesiden er tilgængelig via alle browsere og platforme. En fuldt responsiv hjemmeside giver brugerne mulighed for at gå på hjemmesiden gennem forskellige skærmstørrelser. Da Løwener har bred produktlinje, blev navigationen på hjemmesiden udviklet, med fokus på at gøre det nemt at navigere og hurtigt finde de produkter man leder efter. HTML24 er desuden ansvarlig for løbende og kontinuerlig support, drift og vedligeholdelse af de nye Løwener website.

Stærkere sammen

Det har været en fantastisk rejse og en ren fornøjelse, at arbejde med Løwener.

Det var et særdeles spændende at udvikle platformen for Løwener, og vi glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo