Indhold

Året der gik, hvor vi har formået at hjælpe over 60 private virksomheder og offentlige instanser, med udvikling af websites, webshops, webapps og systemintegrationer.

Skal 2020 være dit år, hvor vi løser din forretnings digitale problemer?

2019 har været et meget travlt år i HTML24. Udover at vi har udviklet talrige imponerende, og fuldt systemintegrationer til ERP’er og CRM’er, har vi desuden arbejdet på at skabe flere langvarige relationer til vores kunder. 

Her har vi haft meget fokus på vedligeholdelsesopgaver, samt webshopsopdateringer og sikkerhedsopdateringer af vores kunders systemer og sites.

Dette har betydet at vores kunders webshops, webapps og systemer har været ajour med de nyeste teknologier indenfor digitalisering og systemintegrationer.

Skal vi udvikle for dig i 2020?

Vi har i 2019, bl.a. udviklet projekter og etableret driftsaftaler med: 

Blast Pro Series

Destination Bornholm 

DR Koncerthuset

Glyptoteket

Mond of Copenhagen

Rigsarkivet

Dette er blot en brøkdel af de kunder, som vi hos HTML24 har arbejdet med i 2019.

Bliv fremtidssikret med HTML24

Det går stærkt i den digitale verden og selv i 2020, er det ekstremt vigtigt, at man har fokus på en stadigt voksende digital verden.

Hvert år kommer der mange nye strategier og metoder, der bør eksekveres med de helt rigtige forretningskritiske systemintegrationer, som er relevante for din webshop eller dit system. Derfor er det enormt vigtigt at man holder sin webshop opdateret for hele tiden at være ajour inden for den digitale verden. 

HTML24 har i 2019, haft et enormt fokus på at udvikle vores integrationsplatform. En platform som kan få alle dine nye og gamle it-systemer til at tale sammen på kryds og tværs. Derved kan en lang række manuelle opgaver automatiseres.

Kort fortalt

Vi forbinder dine forretningskritiske systemer, med dit ERP, CRM, lagersystem og website/webshop eller et andet system der er tilknyttet din virksomhed.

Vi har endnu ikke fundet et system, som vi ikke kunne integrere med.

Integrationerne tillader at data automatisk strømmer fra ét system til et andet, og automatiserer således flere af jeres interne processer.

En integrationsløsning vil således overtage arbejdet for en række af administrative opgaver.

Flere systemintegrationer

For få år siden ville systemintegrationer koste flere millioner af kroner og det var kun muligt for de største virksomheder. Integrationerne skulle programmeres fra bunden og var ekstremt rigide.

I dag med HTML24’s integrationsplatform, minimerer du omkostninger og får en mere fleksibelt integrationsarkitektur.

Har du planer om at realisere dit nye digitale projekt? 

Dong case
Dong case
Dong case
Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo