Indhold

Høj sikkerhed og smukt design - Hovedorganisationen af Officerer i Danmarks (HOD) nye skræddersyede platform sparer tid og penge!

Målet

Hovedorganisationen af Officerer i Danmarks (HOD) varetager interesser for officerer og kadetter i Danmark.

HOD søgte at forbedre deres digitale identitet med en ny brugervenlig platform for deres knap 5.000 medlemmer, som bedre afspejler moderne kvalitets- og sikkerhedskriterier

Da sitet skulle udvikles for militært personel, var sikkerheden på sitet i højsædet. Grundet vores tidligere store erfaring med sådanne opgaver, blev HTML24 valgt som digital leverandør til denne kæmpe opgave.

Helt centralt var det, at det nye hod.dk, naturligvis blev integreret med HOD’s allerede eksisterende Navision-medlemsdatabase, således at medlemmerne nemmere kan tilgå deres oplysninger.

Missionen

Hovedorganisationen af Officerer i Danmarks ønsker og krav til deres nye platform, var forståelig nok, meget høje. HOD havde fået specialdesignet et fantastisk flot site, som skulle kodes fra bunden. Sitet havde fokus på anskaffelse af nye medlemmer, såvel som forbedring af brugeroplevelsen for eksisterende. Sitet skulle derfor kunne håndtere:

  • Oprettelse af nye medlemmer
  • Individuelle medlemssites
  • Kalender og nyhedssystem
  • Blog/Kronik/Leder/Debat underside
  • Tårnhøj sikkerhed
  • Let og overskuelig info til medlemmer

Flere og flere mennesker tilgår nettet via smartphone og tablet. Derfor ønskede HOD, at det nye hod.dk skulle udvikles responsivt, så sitet fungerer optimalt, uanset om det tilgås via mobil eller PC.

Med HTML24’s knap 50.000 linjer kode, har Hod.dk fået sig en gevaldig overhaling, og ser hamrende godt ud!

Det nye site er virkelig blevet brugervenligt og overskueligt.” -Vickie Lind, Pressechef HOD

Teknologier

Microsoft Dynamics NAV, SQL, PHP, JavasScript, Data-Integration, Wordpress

Tid

69 dage

Kode

49.211 linjer

Ansvar

Rasmus Aagaard, Daniel Petersen

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

"Det nye system gør det langt nemmere og hurtigere for vores medlemmer, at finde deres egne oplysninger frem, og sparer derfor os for manuelt at skulle gøre det, så vi kan koncentrere os om andre ting."
-Vickie Lind, Pressechef HOD

Dong case
Dong case

Resultat

Missionen fuldført!

HTML24 udviklede et komplet nyt site fra bunden, med en ny og forbedret login- og brugeroprettelsesfunktion, som kan håndtere de mange medlemmer.

Hvert medlem af HOD, har desuden sin egen medlems-underside, hvorfra brugeren kan tilgå sine mange fordele som HOD-medlem, ændre medlemskabet osv.

Vi er super tilfredse med vores nye site. Det giver vores medlemmer en langt bedre oplevelse, og giver dem desuden direkte adgang til deres individuelle oplysninger om pension, forsikring osv.” – Vickie Lind, Pressechef HOD.

Det nyudviklede HOD.dk tager godt i mod de besøgende, og viser HOD fra sin bedste side. Det skaber tryghed for eksisterende medlemmerne, og hjælper til at skaffe flere nye medlemmer.

 

Let og overskueligt

Det nye site er gjort nemt og overskueligt, og fungerer perfekt på kryds af alle platforme.

Det samme gælder det bagvedliggende system. Aldrig har det været nemmere for HOD, at opdatere deres site. WordPress gør det enormt simpelt for HOD-medarbejdere, selv at ændre deres sites indhold.

Backend-løsningen er til at gå til. Vi kan nemt lave variation i sidernes udtryk, uden det koster for mange kræfter.” – Vickie Lind, HOD

At udvikle det nye HOD.dk har været en fantastisk og spændende rejse, vi er utrolig stolte af det færdige resultat.

 

 

 

Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo