Indhold

Med et stærkt, responsivt website giver håndværker.dk danskerne mulighed for sammen at finde gode håndværkere. HMTL24 har hjulpet med at få sitets frontend til at fungere perfekt.

Selvom man har dygtige folk i huset, kan det have stor værdi at få en ekspert ind over.

Det var tilgangen for Kasper Hvid, CEO for håndværker.dk, da lanceringen af den nye satsning nærmede sig. Håndværker.dk er endnu et skud på stammen for koncernen North Media A/S, som blandt andet også står bag Ofir og BoligPortal.dk, og det var husets egne udviklere, der havde bygget systemet.

”Da vi nærmede os lanceringen kunne vi se, at vi havde brug for at blive udfordret lidt og manglede nogle hænder til at hjælpe os i mål. Jeg havde hørt godt om HTML24 fra andre, så jeg ringede til Bo Møller, og han var hurtig til at forstå, hvad vi havde brug for,” siger Kasper Hvid.

Fokus på detaljerne

Håndværker.dk er lavet i HTML5, og HTML24 har brugt GIT versionsstyring i processen. En stor del af opgaven bestod i at få sitet til at fungere optimalt på mobil og tablet.

”Vi går meget op i detaljerne, så derfor havde vi brug for en leverandør, der gør det samme. HTML24 kunne udfordre os på, hvordan bestemte funktioner skulle fungere på mobil for at være så brugervenligt som muligt,” siger Kasper Hvid.

 

Teknologier

HTML, CSS, JavaScript, Sharepoint, Frontend, Responsive

Tid

21 dage

Kode

3271 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Vi går meget op i detaljerne, så derfor havde vi brug for en leverandør, der gør det samme. HTML24 kunne udfordre os på, hvordan bestemte funktioner skulle fungere på mobil for at være så brugervenligt som muligt.

— Kasper Hvid, CEO

Dong case
Dong case

Resultatet

Idéen med håndværker.dk er at give brugerne mulighed for at dele deres oplevelser med håndværkere, så det bliver nemt at finde frem til de bedste på markedet. Det bygger videre på en tidligere løsning, men både koncept og navn er ændret, og det samme er den online tilstedeværelse. Og det har virket.

”Det har givet markant vækst i forretningen. I løbet af de første 6 måneder er vi vækstet

med 40 procent. Der er mere end 1.000 håndværkere tilknyttet og 40-50.000 besøgende om måneden nu. Vi har blandt andet lagt vægt på at gøre websitet så brugervenligt som muligt, og der har HMTL24 været en vigtig samarbejdspartner i forhold til at nå i mål,” fortæller Kasper Hvid.

”De havde de frontend-ressourcer, vi skulle bruge, og det var interessant fra et forretningsperspektiv at blive udfordret af nogen, som kunne kigge på vores koncept udefra,” siger han.

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo