Indhold

Lækkert nyt website til Grøn Koncert

Grøn Koncert er gennem de sidste 31 år blevet en institution i dansk musik- og kulturliv. Sidste år strømmede mange tusinde publikummer gennem indgangen til de nu i alt otte koncerter rundt omkring i sommerlandet. Grøn Koncert er ikke bare Danmarks største musikfest, men også Nordeuropas største koncertturné af sin art.

Wibroe, Duckert og Partners kontaktede i marts 2013 HTML24 med henblik på at indgå et samarbejde om at udvikle et nyt website til Grøn Koncert. Muskelsvindfonden beskrev deres vision for det nye site på følgende måde:

“Det var vigtigt for os, at designet dels var moderne, men samtidigt faldt i tråd med brandet Grøn Koncert og mange de associationer som følger med. Samtidigt skulle det være en praktisk side, som sikrede at brugerne nemt og hurtigt vil kunne finde koncertinformationer og andet relevant.”

Teknologier

Frontend, Twitter, Umbraco, Instagram

Tid

234 dage

Kode

23452 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case

Resultatet

HTML24 bidrog med sparring i forhold til designet, men det var især i forhold til idéudvikling og struktur, at der var mulighed for at  gøre en forskel. Da det ønskede website skulle indeholde en lang række funktionaliteter, blev det kodet i Umbraco, som excellerer i håndtering af større og mere komplekse løsninger. Der var blandt andet et  ønske om at gøre brug af live Instagram og Twitter feeds, hvorfor HTML24 producerede en service der “lytter” og henter de nyeste tweets og billeder. Med andre ord kunne brugeren i 2013 således anvende hashtag’et #GK16 på updates, som derefter bliver lagt ind på et newsfeed på websitet. Stadig, i 2016 er Grøn Koncert, Tuborg og Muskelsvindfonden faste kunder hos HTML24.

 

Websitet faciliterer samtidigt en smart service for artisterne, – et login til deres eget private område, der indeholder al den information, som de har brug for.

Funktionerne

  • Instagram integration
  • Twitter integration
  • Artist-login
  • Avanceret nyhedsstyring
  • Dynamisk programoversigt
  • Nødbremse (Site som tager over ved uheld)
  • Platform til nyhedsbrev

Resultatet blev et lækkert og moderne website, som blev så vel modtaget, at det fortsat skal bruges til Grøn Koncert 2016 og 2017.

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo