Indhold

Nyt website til restauranten på toppen af Christiansborg

Tårnet er en restaurant placeret på toppen af Christiansborg, i det karakteristiske slotstårn med udsigt over København. Restauranten er resultatet af et samarbejde mellem Christiansborg, Folketinget og Bojesen.

I 2014 blev det besluttet af samarbejdspartnerne bag den populære restaurant ”Tårnet”, at der skulle oprettes et website til booking af borde, fremvisning af den unikke udsigt og reklamering for særtilbud m.m. Designet blev udviklet af deres interne kommunikationsenhed, men folketinget satte programmeringsopgaven i udbud. Dette var en opgave med en særdeles ambitiøs tidsramme, nemlig blot en måned (april til maj). HTML24 tog udfordringen op, bød på opgaven og vandt. Webredaktør Kristian S. Nørregaard begrundede valget af Html24 på følgende måde:

”Vi valgte HTML24 af flere årsager. De kunne først og fremmest tilbyde fleksibilitet, effektivitet og en konkurrencedygtig pris, men samtidig havde de så meget erfaring med lignende projekter, at vi kunne have tillid til, at de kunne løfte opgaven.” – Kristian S. Nørregaard, webredaktør i Folketinget.

Teknologier

Wordpress, Hosting, Dinnerbooking, Sprogstyring

Tid

2 dage

Kode

4444 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Resultatet

HTML24 leverede en velstruktureret hjemmeside kodet efter best practice i WordPress. Der var fokuseret på dels at skabe en hurtig og glidende bestillingsproces for restaurantens gæster, dels at sikre at administrationen af sitet var let og overskuelig. Foruden programmeringsdelen stod HTML24 for hosting af sitet og support.

I 2016 har HTML24 og Folketinget fortsat et tæt løbende samarbejde om opdateringer og ændringer på sitet.

Funktionerne

  • Galleri
  • Nyhedsmodul
  • Online bord-bookingsystem
  • Promotion-bokse
  • Responsive site
  • Sprogstyring på sitet
Dong case
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo