Indhold

Digitalt orienteringsløb kobler læring og bevægelse

University College Sjælland (UCSJ) udbyder 10 mellemlange videregående uddannelser. UCSJ har en omfattende efter- og videreuddannelse, kursus- og formidlingsaktivitet med flere tusinde studerende og deltagere på årsplan, og professionshøjskolen tilbyder desuden digital læring.

Med den sidste nye skolereform er motion for alvor kommet på skemaet i de danske skoler. UCSJ fik derfor en idé til en App som skal sikre, at eleverne kommer ud og røre sig. Med henblik på udviklingen af denne App-idé, som de kaldte Find2Learn, tog UCSJ kontakt til HTML24. Projektleder Tom Stud fra UCSJ forklarer valget  af Html24 som leverandør:

”Der er lagt meget arbejde i udviklingen af dette koncept, og der var en teknisk kompleksitet forbundet med det. Det var derfor vigtigt, at vi fik en leverandør, som vi kommunikere godt med, som havde erfaring med projekter af den størrelse, og som havde de nødvendige tekniske kompetencer. – Tom Stud, UCSJ

Teknologier

Symphony, PHP, iOS, Android, GPS

Tid

124 dage

Kode

82637 linjer

Ansvar

Rasmus Aagaard

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultatet

Der blev udviklet en interaktiv, hurtig og brugervenlig App, som let kan anvendes af dem som bruger opgaverne såvel som dem som opretter dem – nemlig eleverne og lærerne.

Eleverne skal blot downloade den gratis app Find2Learn til deres iOS- eller Android-device, logge ind med deres UNI-login og hente den tur, som deres lærer har lagt op. Turen starter et bestemt sted på et GPS-styret kort, og herfra løber eleverne fra punkt til punkt, løser opgaver og besvarer spørgsmål. Deres svar bliver registreret, men uploades først når turen afsluttes, hvilket betyder, at eleverne kan arbejde offline og dermed ikke behøver ikke at bruge data.

Lærerne kan nemt oprette ture via et specialudviklet webinterface, som de får adgang til med deres UNI-login. Her kan de oprette poster med spørgsmål og  printe en pdf med et kort.  Turene bliver desuden gemt i kartotek, som alle skoler på landsplan kan få adgang til, gøre brug af og ændre i.

Funktionerne

  • Digital læringsværktøj
  • Integration mellem app og hjemmeside
  • Understøtter  “Bring your own device.”
  • Offline GPS-kort
  • Global databank
  • Understøtter adgang via UNI-Login
Dong case
Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo