Indhold

Unge danskere misligholder gæld for knap 1,4 mia. kr.
Finans Danmark (tidl. Finansrådet) sætter med HTML24 som leverandør, fokus på ansvarlig økonomi med Pengeuge 2017.

Finans Danmark sætter fokus på unges personlige økonomi gennem Pengeuge.

Pengeuges formål er at undervise danskerne i håndtering af økonomi og finansiel forståelse, som er et større problem blandt unge mennesker.

“Et af resultaterne i rapporten er, at tal fra RKI viser, at 50.000 unge mellem 18 og 30 år er registreret som dårlige betalere. Det er de primært, fordi de ikke betaler regningen for deres mobiltelefon eller nyindkøbte tablet” siger seniorøkonom i Finans Danmark, Solveig Råberg Tingey.

Én gang om året, afholder Finans Danmark Pengeuge. Hertil udarbejder de undervisningsmateriale, film, Pengeuge 2017 quiz m.m. Folkeskoler bruger en uge på finansiel og økonomisk forståelse blandt elever i 7-8 klasse.

Efter en dybdegående analyse af udbydere på markedet, blev HTML24 valgt som leverandør af Pengeuge 2017’s online quiz.

Vi er ekstremt ambitiøse om Pengeugen, for det er hamrende vigtigt at undervise danske unge i finansiel forståelse. Derfor søgte vi en leverandør, som kunne forstå vores vision, og kunne leve op til vores krav og forventninger.” -Mads Rørvig, Finans Danmark

Trods Pengeuges største målgruppe er de unge studerende, har de vision om at sprede budskabet om ansvarlig økonomi til så mange danskere som muligt. Derfor blev foruden de studerendes UNI•Login, implementeret facebook-login. Nu kan hele Danmark quizze med og mod hinanden. Det dedikerede quiz site blev optimeret til mobil og tablet, så alle quiz deltagere kan battle på kryds af alle platforme.

Teknologier

UNI•Login, Facebook integration, JavaScript, PHP, Elastic-database for statistik

Tid

16 dage

Kode

13,547 linjer

Ansvar

Bjarke Larsen, Sara Vicente Jimenez

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultat

Next up: The EU!

Det var centralt, at pengequizzen virkede perfekt på alle platforme, og virkede stabilt og solidt. Pengequizzen blev kodet til at være rigid, og er i 2017 gennemført over 21.000 gange!

Penge Quizzen er gået over al forventning. Vi er fantastisk stolte over alle de unge, som har haft mod på at gennemføre den!” – Mads Rørvig, Finans Danmark

Vi hos HTML24 har været virkelig glade for samarbejdet med Finans Danmark, og vi er lykkelige over, at Finans Danmark tænker det samme om os:

HTML24 har været super fede at arbejde sammen med, og quizzen har været så succesfuld, at vores partnere i resten af EU, har tænkt sig at tage den til sig. Forhåbentligt kan vi dermed være med til at undervise endnu flere europæiske unge i finansiel forståelse. – Mads Rørvig, Finans Danmark

Vi takker og bukker for dette års Pengeuge, og ser frem til næste års!

 

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo