Indhold

Melodi Grand Prix, Debatten og Året Der Gik - Nyt event site for DR Koncerthuset, sætter fokus på DR's største events.

Kammermusik og heavy metal

DR Koncerthuset har siden 2009 afholdt storslåede koncerter med verdens største musikalske navne. Navne som spænder over alt fra klassisk musik, til rock og heavy metal.

I fantastiske omgivelser tegnet af den internationale stjerne-arkitekt Jean Nouvel, opleves koncerterne i al deres pragt. Hele spektrummet fra følsom violin pianissimo til bryst-hamrende tuba fortississimo opleves så hårene rejses og sindet drages.

Om man er til den klassiske musiks Beethoven, Tchaikovsky eller Chopin eller om man foretrækker rock eller Pigekoret, bør man give sig en enestående musiks oplevelse i Koncerthuset.

Nye muligheder

Koncerthuset søgte et digitalt bureau til at overtage og videreudvikle deres nuværende site, efter at have lanceret sitet i samarbejde med bureauet Think. Målet var at lokke flere gæster til en oplevelse i de fantastiske lokaler, men desuden at adskille Koncerthusets egne events og DR’s events, f.eks. Melodi Grand Prix eller Julehilsen til Grønland.

Der er sket et væld af videreudvikling siden HTML24 overtog hosting og vedligeholdelse af DR Koncerthusets site, herunder:

  • Integration mellem Koncerthusets site og DR’s CRM
  • Ducksuite integration
  • Auto-play baggrunds videoer
  • CTA pop-up
  • Rettelse af søgemaskinen

Tingene adskilt

Foruden vedligeholdelse, skabes et nyt site – DRBillet.dk. Dette site skal varetage alle koncerter og events, som ikke bliver afholdt i selve Koncerthuset, men rettere i resten af riget. Før var information og salg af billetter til DR’s events, udført gennem DRKoncerthuset.dk.

Dette ønskede Koncerthuset at ændre på, for at holde events adskilte, så der ikke opstod forvirring over afholdelsessted.

For at sikre et ensartet og omkostningseffektiv resultat, byggede HTML24 en WordPress-løsning, som er en videreudvikling af deres eksisterende site DRKoncerthuset.dk. Sitet er spækket med nyeste teknologi indenfor hjemmesider, og er et site som omfavner alle.

Teknologier

JQuery, WordPress, PHP, JavaScript, Data-integration, BitBucket

Tid

63 dage

Kode

67.833 linjer

Ansvar

Dominik Chomicki, Bao Nguyen, Sara Vicente, Wirawan Sanusi

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case

Resultat

Opmærksomheden på det rette sted

HTML24 har udført adskillige opdateringer til DRKoncerthuset.dk. Sitet kører hurtigt og stabilt, og er blevet udstyret med nye features. Mellem Koncerthuset og HTML24 er blevet oprettet en supportaftale, så HTML24 varetager drift og hosting på sitet. Det skaber overskud og tryghed hos Koncerthuset.

Koncerthuset står selv for oprettelse af nyt indhold på sitet, eksempelvis nye koncerter og andre events.

Omfavnende

Søster-sitet DRBillet.dk udviklede HTML24 med afset i Koncerthusets eksisterende site. Layout og grafik udtryk er blevet fornyet, så brugeren med det samme, kan se hvilket site de befinder sig på. Desuden har sitet fået et mere strømlinet og enkelt design, da det stemte bedre overens med DRBillet.dk’s besøgende.

Sitet er udviklet i WordPress, som gør det nemt, brugervenligt og overskueligt for medarbejderne at oprette nyt indhold til sitet.

Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo