Indhold

Kvalitetskode og forretningsforståelse hjalp DONG Energy til at give brugerne en bedre oplevelse på tværs af platforme.

DONG Energy havde brug for en dansk leverandør af HTML og CSS i forbindelse med samling af en række undersider til koncernens nye samlede OneWEB-løsning De havde et designoplæg, men ingen interne ressourcer til HTML.

DONG Energy havde derfor brug for en leverandør, der hurtigt kunne levere kode i høj kvalitet til en række templates, som skulle kunne implementeres i DONGs Sharepoint-løsning og fungere på tværs af devices og browsere.

DONG Energy fik tilknyttet en fast udvikler fra HTML24, som tog dialogen direkte med DONG Energys egne udviklere i Malaysia og fungerede som et ”single point of contact” gennem hele processen.

 

Teknologier

HTML, CSS, JavaScript, Sharepoint, Frontend

Tid

21 dage

Kode

3271 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case
Dong case

Resultatet

HTML24 har leveret frontend-udvikling i form af HTML, CSS og JavaScript til fem forskellige områder i DONG Energy. Den nye ”OneWeb”-løsning giver i kraft af de avancerede responsive templates et ensartet udtryk på tværs af det omfangsrige website.

DONG Energys bruger sine egne malaysiske udviklere til Sharepoint, og da de var i Danmark, satte de sig sammen med HTML24s udvikler og fik træning i, hvordan de skulle implementere de udarbejdede templates i Sharepoint.

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo