Indhold

En moderne og responsive hjemmeside til Dansk Psykiatrisk Selskab

Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, der har det som hovedopgave at fremme dansk psykiatri samt dansk forskning inden for dette område. DPS arbejder samtidigt for at sikre den bedst mulige uddannelse af fagets udøvere, og for at befolkningen til stadighed har adgang til optimale psykiatriske behandlingstilbud. DPS har mere end 1000 medlemmer og hjemmesiden dpsnet.dk er hyppigt besøgt af blandt andet; psykiatere, psykologer, studerende, politikere og presse.

DPS’ bestyrelse kontaktede HTML24 i august 2014 med en enkel opgave – et nyt og bedre dpsnet.dk. De søgte et moderne udtryk i deres grafiske identitet og samtidigt var det deres ønske, at den enorme mængde af information som sitet administrere blev formidlet på en hensigtsmæssig og let tilgængelig måde.

Teknologier

Wordpress, Mailchimp

Tid

213 dage

Kode

2435 linjer

Ansvar

Bo Møller

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case

Resultatet

Efter et projekt-forløb på cirka 1 måned blev resultatet en ny grafisk identitet, et responsive website og en nem og intuitiv brugergrænseflade til opdatering af indholdet på hjemmesiden.

 I processen arbejdede HTML24 tæt sammen med Dansk Psykiatrisk Selskab, for at sikre kontinuerlig enighed om processen.

Vi valgte at levere et responsive website. Ikke fordi moderne tendenser dikterer således, men primært ford målgruppen for Dansk Psykiatrisk Selskab krævede det.  På den måde sikrede man, at psykiateren nemt ville kunne finde retningslinjer på sin tablet, den studerende hurtigt ville kunne tjekke kursusinformation på sin notebook og den alment interesserede kunne læse blog og presseklip på mobilen i toget.  

Det var fedt at opleve at der blevet taget hånd om hver og en detalje i projektet fra start til slut. Det er ikke altid helt let at sætte ord på sine overvejelser i forhold til det visuelle udtryk og de tekniske behov, men HTML24’s dygtige projektleder formåede at strukturere og vejlede i hele processen”  –  Christian Thomsen, projektleder på vegne af Dansk Psykiatrisk Selskab.

Udover et responsive website blev resultatet en mailchimp-løsning til nyhedsbreve, et moderne grafisk udtryk og et spritnyt logo.

Dong case

Andre resultater

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo