Indhold

HTML24 udvikler responsiv og fængende hjemmeside til BLAST Pro Series - et af ​​de mest eksplosive og underholdende live eSports events

“When the dust settles only the victor will stand”

Den danske eSportsorganisation, RFRSH Entertainment, har ansvaret for at arrangere store internationale CS: GO-pro-turneringer, BLAST Pro Series. Her vil kun de bedste og mest kvalificerede hold kæmpe for ære og hæder!

Med flere seere end OL og Eurovision har BLAST Pro Series formået, at sætte en ny milepæl for eSports, med den seneste CS: GO World Championship turnering.

Turneringen blev sendt på 15 tv-kanaler (inklusive den danske TV-kanal DR3) i 80 lande til i alt 180 millioner husstande verden over.

Målet

ESport er et hurtigt voksende fænomen og bliver fulgt af millioner af fans over hele verden. Da eSport er så stødt i vækst, og for at nå alle deres fans, ønskede RFRSH Entertainment at forny BLAST Pro Series’ hjemmeside.

Grundet vores mange års erfaring inden for webudvikling, blev HTML24 valgt, til at levere den nye digitale oplevelse.

Sirlig projektstyring er en nødvendighed, når god teknologi skal skabes. Om projektstyringen i HTML24 udtalte RFRSH Entertaintment:

HTML24’s projektstyring gennem Basecamp var både effektiv og overskuelig. Vi har været meget glade for det tætte daglige samarbejde, sparring og den ugentlige fredags-status.

-Julie Sofie Schytter, Product Manager, BLAST Pro Series

Den nye blastproseries.dk skulle være:

  • Moderne og responsiv
  • Brugervenlig og mobil venlig
  • Maksimeret i hastighed
  • Pålidelig og skalerbar

Med den nye moderne hjemmeside, kan BLAST Pro Series levere underholdning, medieindhold og de bedste øjeblikke for CS:GO, spillere og fans.

Teknologier

Wordpress, Responsive webdesign, PHP, JavaScript

Tid

22 dage

Kode

13.526 linjer

Ansvar

Daniel Petersen, Daniela Popescu

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Dong case
Dong case

Resultat

Del øjeblikket!

HTML24 har leveret et flot website, som holde besøgende fra hele verden opdateret med BLAST Pro Series’ turneringer. Herunder event kalender, CS:GO relateret medie indhold samt konkurrencer og nyheder.

Det har i sandhed været en fornøjelse at arbejde med RFRSH Entertainment! Vi glæder os til meget mere eSport!

Fuldt responsivt

“Vi er meget glade for vores samarbejde med HTML24 og er sikre på, at vores besøgende kommer til at få en god oplevelse på vores nye website. Sitet er responsivt og brugervenligt, så CS:GO fans verdenen over, nemt kan finde information om BLAST events og billetter.”
-Nicolas Estrup, Director of Product, RFRSH.

 

Vores team af udviklere sikrede, at blastproseries.com er fuldt responsivt og kompatibelt, og dermed tilgængelig via alle browsere og platforme. Dette giver de besøgende en fantastisk visuel oplevelse, uanset om de tilgår sitet via smartphone, tablet eller PC.

 

Den vellykkede udvikling af hjemmesiden resulterer et et forsat samarbejde mellem RFRSH Entertainment og HTML24. Således får RFRSH Entertainment fortsat udført drift og løbende support af HTML24.
Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo