Indhold

Tryg og stabil drift for en global organisations danske afdeling

Amnesty arbejder hver dag på at skabe en verden, hvor hvert eneste menneske kan nyde menneskerettighederne. Retten til uddannelse, arbejde og sundhed, samt frihed fra diskrimination, frihed til selv at have egen mening og holdning, er de få ting, som Amnesty arbejder på. 

Men selv med det bedste budskab, skal man stadig kunne formidle og visualisere budskabet på en unik digitalt måde.  

Opgaven er at skabe en enestående digital oplevelse for de besøgende

Siden Peter Benenson grundlagde Amnesty i 1961 er organisationen vokset til en global bevægelse af over 7 millioner mennesker. I Danmark er der over 84.000 medlemmer, hvilket giver Amnesty en stærk stemme i arbejdet for menneskerettighederne. 

Med den stærke stemme i arbejdet for menneskerettigheder, ønsker Amnesty Danmark at investere i en enestående digital oplevelse for de besøgende. Formålet er at gøre den “stærke stemme” digital, hvor Amnesty kan formidle og visualisere budskabet om menneskerettigheder digitalt, hvilket skal skabe værdi til Amnestys målgrupper.

Det betød at Amnesty søgte efter en leverandør med ekspertise i at videreføre deres “stærke stemme” på en enestående digital måde. Med det formål kom de til HTML24 og nu drager vi sammen ud på en spændende rejse med målet om at understøtte deres mission digitalt.

Første fase til en enestående digital oplevelse

Målet er at skabe en enestående digital oplevelse til Amnestys besøgende. Den første fase har været overdragelse af bl.a. DNS og server(e) fra Amnestys gamle leverandør til HTML24s driftssetup. Dette vil hjælpe med at forenkle, samt reducere processen fremadrettet. Herudover muliggør det, at HTML24 kan levere løbende opdateringer og support.

Vejen til den enestående digital oplevelse

Der er stadig en lang vej endnu for at videreføre Amnestys “stærke stemme” på en enestående digital måde. Anden fase er lige begyndt, og vi ved at denne rejse kommer til at blive en lang men succesfuld rejse for Amnesty Danmark.

 

Dong case
Dong case

Skal vi også hjælpe dig med at finde vej igennem det digitale landskab? Giv Bo et praj, så giver vi retning.

+45 4241 6160 eller bm@html24.dk

Bo Møller, adm. direktør.

Bo Bo