Vores fantastiske julefrokost 2018

27. november 2018

Da vi har fået en del gode kommentarer om at dele lidt “behind the scenes” fra dagligdagen i HTML24 spurgte jeg og vores marketingpraktikant, Reni, vores adm. direktør, Bo Møller, hvad han havde af tanker om vores julefrokost i sidste uge.

Her får du et kort indblik i snakken mellem mig, Reni og Bo.

Simon Miller, Head of Marketing.

Hvad synes du om julefrokosten, Bo?

Det var sgu sindssygt fedt, Simon. Efter et rigtig fint år synes jeg egentlig vi havde brug for, at fejre det på en ordentlig måde. Vi havde en fantastisk julefrokost i selskab med dansevenlige live-stjerner på Radisson Blu.

Der var ikke kun dejlig musik, men også lækker mad, forrygende stemning og ikke mindst masser af godt humør. Jeg er selv kæmpe back2back fan så aftenens højdepunkt var nok at jeg fik lov til at high-five Morten Remar.

 

Var det rart, endeligt at komme væk fra dine titusinde regneark?

Haha, jo det var det nu. Også selvom jeg nu synes, at jeg er bedre til regneark, end jeg er til at feste. Men så er det til gengæld godt, at vi har så mange andre, som er super gode til at feste.

 

Nu ved jeg godt, man altid skal være selvrosende når man får spørgsmål om f.eks. hvordan året er gået, men hvordan tænker du egentligt det reelt er gået i år? – Gerne uden management BS.

Haha. Jeg skal prøve at gøre det uden management BS. Jeg synes ærligt talt, at HTML24’s medarbejdere har gjort et fantastisk stykke arbejde i år. Nu er jeg ikke super glad for at skulle, netop som du siger, lyde for selvrosende på virksomhedens vegne, men vores virksomhed har jo klaret sig bedre end nogensinde før. Det har vi i allerhøjeste grad, vores dygtige webudviklere, account managers, marketing og facility managers at takke for.

Derfor synes jeg også, at vi fortjente en ordentlig fest!

Udgivet 27. november 2018

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.