Vi har 3 nye praktikanter hos HTML24 fra KEA og Copenhagen Business Academy

4. februar 2020

HTML24 byder velkommen til 3 nye praktikanter: Fernando Ceres, Kevin Ta & Razvan Paduroiu

Fernando Ceres

Mød Fernando på 27 år. Han er den ene af vores to nye praktikanter fra KEA, hvor han kommer til at være en del af vores webudviklingsteam frem til slut april. 

Hos HTML24 skal han arbejde med frontend udvikling, hvilket han har en del kendskab til. Han har arbejdet med frontend udvikling i mere end 6 år i Spanien. Det har hjulpet ham med, at han er meget opmærksom omkring nye teknologier og metoder indenfor kodning.  

Udover det, studerer han multimediedesign og kommunikation på KEA, hvilket han har gjort i snart 2 år. I hans fritid holder han meget af at dyrke en masse aktiviteter lige fra ekstremsport til mere klassisk sport, som snowboard og fodbold. 

Kevin Ta 

Kevin er 24 år gammel og han er vores nye praktikant i vores marketingteam frem til slut maj. Hans fokus hos HTML24 kommer til at være på markedsføringsopgaver lige fra content marketing, copywriting til SoMe indlæg og annoncer. 

Udover hans mange arbejdsopgaver hos HTML24, har han også to fleksible studiejob som tjener på Restaurant Royal Garden og interview leder hos EF High School Exchange Year. 

Kevin voksede op i Brøndby Strand og er under uddannelse på Copenhagen Business Academy, hvor han studerer international handel og markedsføring. I hans fritid holder Kevin meget af at tage til fitness, spille FIFA, League of Legends og være sammen med venner, familie og hans kæreste.

Razvan Paduroiu

Razvan er den anden af vores to nye praktikanter fra KEA. Ligesom med Fernando kommer han til at være en del af vores webudviklingsteam frem til slut april. Men i stedet for at have fokus på frontend udvikling, vil hans fokus være på backend udvikling. Her kommer han bl.a. til at arbejde med webudvikling og KOEBT integrationssystem. 

Razvan er 23 år gammel, han kommer fra Rumænien og han er på hans sidste semester i professionsbacheloruddannelsen som webudviklinger. Derudover har han både en datamatikeruddannelse fra KEA og et certifikat som professionel bartender.  

I hans fritid holder Razvan meget af at holde hjernen i gang, både i form at at spille spil, specielt indenfor genren action-rollespilMen også ved at løse rubiks terninger, hvor han ejer flere forskellige af dem lige fra 2×2 til 7×7. 

Udgivet 4. februar 2020
Author
Af Kevin Ta
Marketing Praktikant

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.