Legacyproblemet: At være stavnsbundet af forældet IT

7. august 2018

Mange veletablerede virksomheder har store problemer med deres gamle og omkostningsfulde legacysystemer. Hvordan løses disse problemer?

old_computer

Legacy og problemerne

Forældede Legacy IT-systemer er fortsat et stort problem for flere veletablerede virksomheder. Legacysystemer er gamle systemer som virksomheden ønsker at få udskiftet, men hvor omkostningerne og risici forbundet med udskiftning, vil være enorme.

Kendte uheldige eksempler på udskiftning af legacysystemer:

Hos HTML24 sidder vi til dagligt med den opgave, at reformere både specialbyggede systemer og gamle Dynamics C5-, AX- (tidl. Axapta) og NAV- (tidl. Navision) løsninger.

Vi arbejder bl.a. med gamle legacysystemer, som vi har fået til opgave at løfte ind i det nye årti, og udbygge med ny funktionalitet mm.

Det er netop dér vi i HTML24, har vores ekspertise. Vi specialiserer os i integrationer, og kan integrere både nyt og gammelt.

Vores Head of Marketing og Growth Hacker, Simon Miller, har skrevet en oplysende artikel, om de problemstillinger forbundet med legacysystemer, og hvordan man kan løse nogle af problemerne, og samtidig holde risiko og omkostninger lavt.

Simon har i sin studietid, studeret systemerne på et af de største danske hospitaler, og har desuden arbejdet i et af nordens største banker. To områder som er ganske kendt for tung legacy.

Artiklen er yderst relevant for veletablerede virksomheder, som er fanget med forretningskritiske legacysystemer, som ikke blot kan udskiftes. Den anbefales på det kraftigste herfra.

Læs hele artiklen her—> Legacyproblemet: At være stavnsbundet af forældet IT.

Udgivet 7. august 2018
Author
Af Mikkel Strunge
Head of Development

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

Påmind mig

Afsøger du markedet?
Er du ikke klar til kontakt?
Så lad os påminde dig om en uforpligtende samtale.

Påmind mig

Tak for din interesse i HTML24!

Vi sørger for at påminde dig om