B2B webshop og iPad app til handelsvirksomheder!

HTML24 leverer og hoster websites og webshops for en lang række virksomheder. Vi har mere end 550 glade kunder bl.a. F&H of Scandinavia, GA-Import, Novo Nordisk, DONG Energy A/S og mange mange flere. Vi udvikler specialiserer os udvikling af responsive websites, som er fuldt integreret med virksomhedens ERP/økonomisystem, lagersystem, CRM/kundesystem osv. For nyligt har vi udviklet en hamrende smart iPad app for grossister, som vi er meget stolte af.

Sådan kan du tjene flere penge på salgsprocessen i din virksomhed!

Vedligeholder du i dag produktdata i et økonomisystem som Microsoft Dynamics Navision, C5, AX, eller e-conomic? Producerer du brochurer med alle produkter en eller flere gange om året? Modtager du bestillinger fra kunder på både telefon, e-mail via sælgere og måske endda fax? Så har vi en løsning som kan spare dig rigtig mange penge!

Løsningen giver dig nem vedligeholdelse af produktinformation, simpel ordreproces, penge sparet på brochurer, opdaterede og unikke priser til kunder, selvbetjening for kunder, automatisk fakturering og meget mere. Konkret er der tale om en fuldt integreret og responsiv B2B webshop og en iPad app til sælgere – læs med herunder!

B2B webshop – En gennemtestet platform

Vi har gode erfaringer med konceptet og har allerede leveret løsninger til store danske grossister, handelsvirksomheder og foreninger med et lignende behov. GA-Import A/S og F&H of Scandinavia er blot få af et utal af vores succesfulde cases.

Når i har besluttet jer for at en B2B webshop (eller en iPad app) er nødvendig for jer, vil vi typisk mødes og diskutere jeres setup som det ser ud i dag, samt planlægge hvordan vi kan få jer over på vores platform. Et forløb vil typisk vare 1-3 måneder, hvor i er indblandet når der undervisning i det nye system samt indledningsvis til opsætning af design og gennemgang af jeres økonomisystem.

GA-Import A/S bruger både vores grossist app og webshop

henrikpedersenga

Bo

Bo Møller er adm. dir. i HTML24. Bag os har vi et utal af B2B webshops, så kontakt os og hør mulighederne.

Kontakt Bo på e-mail eller telefon.

+45 42 41 61 60

bm@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.