PHP udvikling i både Symfony, CMS-løsninger og som standalone PHP systemer

Siden HTML24 første gang åbnede dørene i 2010 har vi haft en forkærlighed for PHP. Programmeringssproget er godt af et væld af årsager. Primært er PHP et godt programmeringssprog, da man med et PHP-projekt sikrer en ekstremt lav risiko i forbindelse med evt. leverandør- eller team-skifte på systemet. PHP er langt det mest udbredte programmeringssprog til online-projekter, hvorfor man med et PHP-system altid har vished for at kunne finde nye udviklere og nye løsninger. Vi arbejder gerne med .NET, Ruby og andre programmeringssprog, men vores forretningssans taler for PHP som førstevalg.

Vi er tossede med smuk PHP!

I HTML24 har vi flere dygtige medarbejdere som udelukkende arbejder med PHP – herunder bl.a. WordPress og kampagne-sites. Vi har i øvrigt arbejdet på en del større PHP-baserede udviklingsopgaver som har krævet særlig fokus på systemarkitektur og optimering. Det er vores holdning at PHP er et fantastisk sprog til hurtig udvikling af både komplekse og simple websites, webshops og apps. Vi har bl.a. udviklet et større system til Samfundslitteratur, et website til Limbo og adskillige andre projekter baseret på PHP.

Vi bruger Git og GitHub/BitBucket til versionsstyring på vores projekter – og vi anbefaler klart at du får en leverandør med fokus på netop versionsstyring, arkitektur og en fornuftig (pragmatisk) tilgang til løsning af PHP-projekter.

Hvad kan man med PHP?

I PHP kan man udvikle præcis de samme applikationer og websites som med f.eks. .NET, Python, Ruby eller andre web programmeringssprog. Vi er tossede med PHP fordi det er nemt at forstå, hurtigt at kode i – og dokumentationen er enorm. Det betyder at vi hurtigt (og dermed billigt) kan udvikle websites med avanceret funktionalitet som f.eks. integrationer mellem forskellig systemer eller særlig fokus på performance og sikkerhed.

Hvorfor skal man vælge PHP?

PHP er efterhånden et meget modent programmeringssprog, og klart det mest anvendte til webudvikling overhovedet. Vi udvikler både .NET og PHP i HTML24, og vi er klar over at der er fordele og ulemper ved begge systemer. Du skal dog ikke vælge PHP på grund af de tekniske fordele.

Vælg PHP fordi det giver forretningsmæssigt god mening.

Giv os et kald, eller skriv os en mail, og så tager vi en sludder om din nye PHP site og webshop, integrationsløsning eller app.

Bo

Rasmus er Head of Account Management hos HTML24. Han elsker at diskutere webprojekter og han har en svaghed for gode resultater.

Fang ham på telefon eller e-mail.

+45 53626063

ras@html24.net

Skal vi ringe eller skrive til dig? Udfyld felterne herunder.

PHP er et stort fokus for os og vores #QuestForResults

HTML24 er et digitalbureau. Bevæbnet med kode og med en solid forretningsforståelse i bagagen stræber vi hver dag efter at skabe digitale resultater for vores kunder.